Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

Ilyen pompában él II. Erzsébet: nézz be a Buckingham-palotába

Mindig is érdekelt, milyen körülmények között él II. Erzsébet brit királynő? Akkor most itt a lehetőség, hogy benézz a Buckingham-palotába egy virtuális túra keretein belül!

London fő látványosságának számít a Westminster városrészben található Buckingham-palota, amely 1837 óta a brit királyi család rezidenciája. A klasszicista stílusban épült kétszintes épület kívülről is impozáns látványt nyújt, belülről pedig még inkább: összesen 775 pazar szoba található benne. Ezek egy része úgynevezett állami szobák, a hivatalos eseményeken a királyi család itt fogadja vendégeit.

buckingham-palace-2254111_1920.jpg

Az épületben őrzik az úgynevezett Royal Collectiont, azaz a királyi gyűjteményt, amelynek részét képezik például Rembrandt és Rubens festményei is. Az állami szobák belépőjegy ellenében látogathatóak, de évente csak néhány hét erejéig.

Ha szeretnél bekukkantani a palotába, most megteheted: az alábbi virtuális túra során megnézheted a fényűző helyiségeket. A videó közben ne felejtsd el mozgatni az egeret!
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Dekor
Csodás bútorok üvegből
Az üveg átlátszó könnyedsége miatt a mai napig népszerű még akkor is, ha bútorokról van szó. Íme egy mutatós és nőies kollekció, ami az üveg ...

Dekor
Szundíts formás felhőbútorokon!
A Menyországban érezheti magát az a kiváltságosan szerencsés, aki délutáni szunyókálásra hajthatja a fejét ezeken a felhő formájú ...

Dekor
Az előszobák adu ásza
Kis helyet foglal, ugyanakkor a legkülönbözőbb darabokat tárolhatod rajta. Minden igényt kielégítő kiegészítő készült az előszobába.

Dekor
Textilszekrények Németországból
Hol van az megírva, hogy egy szekrény mindenképp merev lemezekből vagy fából készül és mozdíthatatlanul nehéz? Íme az új generáció.  

Dekor
Extrém látványos tapéták minden korosztálynak
Látványos és különleges tapéták, különböző stílusban, minden korosztálynak. 

Dekor
Fókuszban: dr. Virág Judit
Művészettörténész és igazságügyi képszakértő. A Virág Judit Galéria és Aukciósház tulajdonosa. Judit nevét mindenki ismeri, aki – akár csak ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek