hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Teremts harmóniát otthonodban: lakberendezés a feng shui szerint

Ha szeretnénk, hogy az otthonunkban eltöltött idő tényleg pihentető legyen és minden pillanatot harmonikusan tölthessünk családunk körében, érdemes megfogadni a feng shui lakberendezésre vonatkozó tanácsait. Nézzünk közülük néhányat!

Előszoba

Az előszobában érdemes egy nagyobb méretű tükröt elhelyezned, ugyanis amellett, hogy tágítja a teret, még a negatív energiákat is visszaveri a feng shui szerint. Emellett ügyelj rá, hogy a piszkos, sáros cipőket ne vidd be a lakásba, a bejárati ajtó környékének mindig tisztának kell maradnia, csak így tudod bevonzani a pénzt és a sikert.

Nappali

A nappalinál a legfontosabb tényező, hogy minél több napfény érje a helyiséget, mert csak így tud áramlani a pozitív energia. Jó, ha az ajtó közelébe nem teszel nagyobb bútort, abban ugyanis „fennakad” ez az energia. Helyezz el a helyiségben minél több szobanövényt és szabadulj meg a törött dísztárgyaktól.

chairs-comfort-cups-decoration-358572.jpg

Konyha

Ügyeljünk arra, hogy a tűzhely lehetőleg minél távolabb kerüljön a hűtőtől és a csaptól, a tűz és víz közelsége ugyanis feszültségeket szíthat a lakók között. Legyen mindig rend, ha valamit nem használsz, pakold el a szekrénybe, ne legyen szem előtt az eszköz. A késekkel különösen óvatosan bánj, bármilyen szép is a készlet, tedd el őket a fiókba.

Hálószoba

A hálószobában fontos szerepe van az ágy elhelyezésének: lehetőleg könnyen, mindkét oldalról meg lehessen közelíteni, alatta pedig ne tárolj semmit. Nyugtató színek uralkodjanak a helyiségben, lehetőleg száműzd a számítógépet és a tévét.

apartment-bed-bedroom-comfort-545034.jpg

Fürdőszoba

A fürdőszobában nagyon fontos odafigyelni arra, hogy ne csöpögjön egyik csap se, a feng shui szerint ugyanis emiatt elúszhat a pénzünk. Ami a berendezést illeti, bátran válassz csillogó burkolatot (márvány, üveg, króm), ezek a felületek ugyanis javítják a pozitív energia áramlását. Továbbá jó választás lehet a helyiségben egy nagyobb tükör és gondoskodj a szobanövényekről is.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Dekor
Felnőtt hinta
Lengyel designer tervezte azt a minimalista hintát, ami olyan jól sikerült, hogy akár más bútorokkal is egyenértékű lehet a lakásban.

Dekor
Így teregess a szabadban
Aki próbált már a kerti szárítóra teregetni úgy, hogy mindkét kezével a vizes ruhát fogta, és közben a csipeszekkel is meggyűlt a baja, értékelni ...

Dekor
A skandináv bútor is lehet játékos és színes
Tréfás, színpompás, mégis skandináv. Új trend ütötte fel a fejét a letisztultságukról híres skandináv bútorok között. Íme az új hullám ...

Dekor
Design óra egyedülálló számlappal
A Hong Kong-i székhelyű anicorn designstúdió új órakollekciójának különlegessége az egészen egyedülálló számlap: a forgó színátmenet szolgál ugyanis ...

Dekor
Alakváltó bútorok betonból
A moduláris bútorok népszerűsége töretlen. A tetszés szerint csoportosítható, így a helyi adottságokhoz és az egyéni ízléshez egyaránt alkalmazkodó ...

Dekor
Modern és ismerősen régies az új fürdőkád
A lábas kádak iránt táplált sosem szűnő nosztalgia és a modern trendek egyszerre hatottak a legújabb kádra, ami természetesen minden kívánalomnak ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek