hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Egzotikus különlegességek a lakberendezésben

A távoli egzotikus tájak csábító ígérete és a keleti kultúrák iránti kíváncsiság nem engedi, hogy az európai design elforduljon Ázsiától, épp ellenkezőleg, állandó ihletforrássá vált. 

A sokoldalú ázsiai kultúra modern, európai adaptációja előtérbe helyezi az emberábrázolást.

madura_rideau-dynastie_000101-c-000101-g8-3_g8_1_OK.jpgNemcsak egy-egy színes alak bukkan fel a különböző léptékű felületeken, de akár egész dinasztiák vagy életképek is feltűnhetnek a tapétákon és a lakástextileken egyaránt.

ManuelCanovas_anvers1_OK.jpgEmellett az olyan egyértelmű utalások is részei a kortárs trendnek, mint a jellegzetes kék-fehér kínai porcelánvázák díszítő motívumként való szerepeltetése.

ManuelCanovas_Dara_OK.jpgTovábbra is népszerűek a festett tájképekkel díszített tapéták, amelyeken a hegy mint az állandóság szimbóluma és a mozgást, változást jelképező víz a főszereplő – minden más emberi vagy ember alkotta tárggyal szemben. 

papier-peint-jade-temple-designers-guild_OK.jpg

Szöveg: Szász Katalin Fotó: Manuel Canovas, Zara Home, Designers Guild/Hephaistoshirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gyerekszoba
Strapabíró fém asztal hosszú távra
Kényelmes, stílusos és tartós. Íme egy sokoldalúan használható, esztétikus fém asztal, ami hosszú távon is megállja a helyét.

Dekor
Csúcsdesign a nappaliban
A londoni designer Benjamin Hubert és az olasz Moroso összefogásának eredményeképp született meg a könnyed, természetes megjelenésű Prop kollekció, ...

Dekor
Fából faragott modern komód
Természetes anyag mesterséges mértani formákkal párosítva. A végeredmény mégis az ellentétek tökéletes találkozása: szép és modern ...

Bútorok
Akasztót az asztalra
Hétköznap délután van, te pedig egy barátnőddel épp csak meginnál egy kávét, ennél egy salátát, de persze a bisztróban, ahová beültetek, nem tudod ...

Dekor
Farönk-poharak üvegből
Az üveg és az organikus formák ritkán találkoznak egymással, de íme egy jól sikerült, színvonalas kísérlet üvegpoharakra.

Átalakítás
Csodás 3D betonburkolatok a falakra
A hazai tulajdonú Kaza Concrete újabb betonburkolatokat tervezett, amelyekkel trendi és modern külsőt kaphatnak a falak.Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek