hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Trendi motívumok

Megmutatjuk mik a legnépszerűbb mintázatok, amikkel te is új karaktert adhatsz otthonodnak!

Rakoncátlan csíkok

John-Lewis-Rug-1_Marks and Spencer_OK.jpg

Vidámak, mozgalmasak és hangsúlyosak. A csíkok mindig új karaktert adnak azoknak a felületeknek, ahol megjelennek, de arra is képesek, hogy másnak mutassák a megszokott méreteket. 

Play-It-4-20x30_Ejiffinger_OK.jpg

A csíkok legújabb verziói szakítanak az egyenletes ritmussal, épp ellenkezőleg, hol váratlan irányváltoztatással dacolnak a szimmetriával, hol változó vastagsággal hívják fel magukra a figyelmet. A jól ismert fekete-fehér páros mellett a színes sávok is divatosak – a lényeg a kontraszt megteremtése és a szokványos ismétlődéstől való eltérés, így akár egyetlen csík megjelenése is hangsúlyos lehet.

kensington-stripes_OK.jpg

Végtelen univerzum

Az univerzum, a galaxisok, vagy éppen a geometrikus vonalakkal kirajzolódó csillagképek újabban hétköznapi tárgyakon jelennek meg, a kíváncsisággal vegyes tudásvágynak köszönhetően.

rymden-30_OK.jpg

Az olyan területek, mint a csillagászat, a fizika vagy az asztrofizika többé már nem csak a tudósok magánügye. Mióta az ismeretterjesztő könyvekkel, cikkekkel, sorozatokkal közérthetőbbé tették, ezek a témák trendivé váltak. Persze a csillagok, vagy színpompás galaktikus ködök nem csupán a mindenség megismerésére való törekvést, vagy a csillapíthatatlan tudásvágyat jelképezik, de a hétköznapi gondokon való felülemelkedés lehetőségét is felkínálják.

439f61944b-1000x1000_OK.jpg

Táncoló tollak

A levegőt uraló madarak színpompás tollai, mint légies motívumok, egyre változatosabb fomában tűnnek föl a legkülönbözőbb felületeken, hogy többletjelentéssel ruházzák fel az enteriőröket.  

ImperialGarden-Birding2_OK.jpg

A tollak a szárnyalás és a szabadság jelképei, amelyek hol színesek, mint a szép álmok, de gyakran arannyal társulnak, vagy éppen aranyosan fénylő felületeken jelennek meg, a legszebb remények szimbólumaként. Ennek megfelelően lehetnek játékosak, esetleg elegánsak is, a tapétától az ágyneműig, vagy épp egy szőnyeg díszítő motívumaként is mutatósak. De jól illenek a dolgozószobákba, a munkaállomások közelébe is, ahol a gondolatok szárnyalását testesítik meg.   

สินค้ารางวัล-DEmark-ชื่อ-Feather_OK.jpg

szöveg: Szász Katalin  fotó: eijfinger, seletti, happywall, thibaut design, masajahirdetés

EZT IS Ajánljuk
Dekor
Kalandok és csíkok a tányéron
Játékos és ötletes ez a modern, csíkos étkészlet, ugyanakkor még jótékonykodhatsz is vele, és akár ajándéknak is beválhat. 

Inspiráló helyiségek
Ötcsillagos gyermekbirodalom
Vendéglátóink korábban gyakran utaztak, gyönyörű tájakon barangoltak. Ma már azonban ritkábban kelnek útra, hiszen otthonukban minden együtt van, ...

Receptek
Mexikói kóstoló
Ha késik a jó idő, készíts tüzes mexikói ételeket, hogy ízkavalkádjuk forró, napsütötte tájakra repítsen. A vacsorára tálalt, tejszíntől bársonyos ...

Dekor
Csíkos kalandok a tányéron
Játékos és ötletes, ugyanakkor még jótékonykodhatsz is vele, és akár ajándéknak is beválhat.  Modern csíkos étkészlet következik.

Inspiráló helyiségek
Földszínû harmóniák
Ősz végéhez közeledve a nagy csokrok helyett már beérjük kisebb virágdísszel is, kárpótlásul a napsugár színeivel hozzuk vissza a szebb napokat. A ...

Inspiráló helyiségek
Hajóskapitány a tetőn
Elegancia és gyermekbarát praktikum. Azt hihetnénk, mindezt nem lehet együtt megvalósítani. Zsuzsanna azonban ügyes színválasztással és sok ötlettel ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek