hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Így mutat az év színe lakástextileken

Új Hermés lakástextilek és tapéták a Code Showroom kínálatában.

Új termékekkel bővült a közelmúltban a Code Showroom által forgalmazott Hermés lakástextilek és tapéták köre. A legendás francia luxusmárka a kiváló minőségű termékeiről ismert, milánói Dedar márkával együttműködésben gyártja szemet gyönyörködtető lakástextíliáit és tapétáit, melyek évek óta hatalmas sikernek örvendenek a különlegességek iránt nyitott, illetve a kifinomult egyediséget kereső vevők körében – így a Code Showroom hazai vásárlói között is.

Hermes_Les_Gouttes.jpg

A termékpaletta a közelmúltban egy, több tucat új designt tartalmazó kollekcióval bővült. Az új termékek kortárs képzőművészek interpretációi, valamint merész szín- és anyagkombinációk segítségével jelenítik meg az Hermés népszerű motívumait: a lófigurákat és a lovaglás eszközeit, illetve a lószerszámokat idéző, absztrakt geometrikus mintákat. Az új sorozatot elsősorban a különböző rajzeszközök ihlették, melyek igen hangsúlyos szerepet kaptak a kollekcióban: az Aqua Rosa esetében például a filctollal, a Cité Archipel esetében pedig a designer, Kevin Lucbert védjegyének számító golyóstollal rajzolt vonalak a design leghangsúlyosabb elemei.

Hermes_AquaRosa.jpg

A minták és színek mellett az anyaghasználat tekintetében is számos különlegességet rejt a kollekció: a Sangles en Tartan textília esetében például különböző szalagok, paszományok, bársonycsíkok alkotják a lovaglásban használt hevederekre és hagyományos, kockás takarókra emlékeztető mintázatot, mely ezáltal nemcsak látvány, hanem tapintás tekintetében is egyedi élményt nyújt, míg a Quatre Cavaliers Brodé textilváltozatán hímzett részletek emelik ki a stilizált városábrázolás főbb vonalait.

Hermes_outdoor.jpg

Az Hermés és a Dedar új, közös kollekciójában ráadásul a kárpit- és függönyanyagok illetve tapéták mellett kültéri használatra ajánlott textilek is megtalálhatóak, így segítségükkel teljes összhangba hozhatók otthonunk beltéri és kültéri terei: a nappali, a terasz illetve a kert bútorait díszítő anyagok.

Hermes_Sur_Les_Toits.jpg

Az új kollekcióhoz tartozó lakástextilek és tapéták már kaphatók a Code Showroomban. Az Hermés és Dedar márkák termékeinek kizárólagos hazai forgalmazója a Code Showroom.

Hermes_Sangles_En_Tartan_1.jpghirdetés

EZT IS Ajánljuk
Inspiráció
Érkezik a tavasz - borítsd virágba otthonod!
Költöztesd a nyíló virágokat otthonodba. A díszpárnákkal könnyen tavaszi hangulatot varázsolhatsz az egész lakásban. 

Megoldjuk
Aranyló ősz
Aki szereti az őszi hangulatot, a lakást is áthangolhatja meleg, mély színekkel, puha lakástextilekkel, és ha némi eleganciára vágyik, akkor az ...

Inspiráció
Virágözön
A virágok örömet szereznek, élettel és szépséggel töltik meg a teret. Jól mutatnak a vázában, de új életre keltik a falakat és a bútorokat is. Most ...

Hírek
Designers Guild kiállítás nyílt Londonban
Kiállítással ünnepli fennállásának 50. évfordulóját a híres márka.

Praktikus ötletek
Variációk baldachinra
A baldachin stílusosan felöltözteti a szobát, kellemesen szeparál, és nem csak a romantikus hangulathoz illik, hanem modern megjelenéssel is bátran ...

Karácsony
Téli lakástextilek
A hideg időben az egyik legjobb dolog, hogy finom, meleg textilekbe burkolózhatsz. Egy csésze tea és egy jó meleg, bolyhos takaró. Kell ennél több a ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek