Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

Dekor-ötletek a karácsonyi hangulathoz

A karácsony bensőséges ünnep, és mint ilyen, mindenki máshogy éli meg. Ennek megfelelően a dekoráció is többféle lehet – válassz személyiségedhez és hangulatodhoz illő színeket.

Karácsonykor mindent szabad, ezt mutatja a sokszínűséget hirdető ünnepi dekoráció is. Ilyenkor elfér egymás mellett az arany és az ezüst, de a lila, a pink, vagy a kék és a zöld is – mind hatásos részei lehetnek a díszítésnek. Sőt, az egyensúllyal sem kell bajlódnod – ha valamelyik élénk színből kiválasztasz egyet, hogy dominánsabb legyen, meglátod, a kompozíció javára válik majd.

Tiszta és hófehér
Ha biztosra akarsz menni, a fehér ünnepélyessége a legjobb választás. Színtelen üveg kiegészítőkkel párosítva elegáns, egyszerű és tévedhetetlen. Kevés melegséget is csempészhetsz a fehérre hangolt dekorációba a gyertyák fényével, natúr zöld termésekkel és a barátságos fafelületekkel. Bár mindez némi fegyelmezettséget igényel, a végeredmény garantáltan pihentető látvány lesz.

snowflake-1823942_1920.jpg

Káprázatos karácsony
A szikrázó havat és a jég csillogását a négy fal között is megidézheted, ha a fehérhez kék és ezüst színeket válogatsz. Ezek a hideg tónusok azonban olyan hűvös hangulatot teremtenek, hogy érdemes fényfüzérekkel, gyertyákkal és mécsesekkel, vagy akár függő gyertyatartókkal kiegészíteni a kompozíciót, hogy igazán bensőséges légkört hozz létre.

stileinterio.jpg

Tradicionális, mégis modern
A tüzes piros visszafogottabb lesz, miközben megőrzi szerethető melegségét, ha kizárólag fehérrel kombinálod. Mivel komoly múltra tekint vissza, és még manapság is ez a leginkább bevett szín a karácsonyi dekorációkat tekintve, válassz olyan formákat, amelyek hangsúlyozzák hagyományőrző szerepét. A klasszikus gömbdíszek, fenyőformák, szarvasok, szívecskék és csillagok keresztszemes díszítéssel társítva skandinávosan letisztult, modern benyomást keltenek majd.

hmgoep.jpg

Ragyogó arany
Örök divat az arany, amelynek eleganciájához semmi nem fogható. Pompás látványt nyújt, mintha megannyi gyertya fénye csillanna meg a lakásban. Még hangsúlyosabb lesz és jobban érvényesül az aranyból készült dekoráció, ha letisztult, semleges tónusok között szerepelteted. A csillogó arany díszekkel könnyedén teremthetsz emelkedett hangulatot, így az egyszerű hétköznapokat is ünnepélyessé teheted.

christmas-791143_1280 (1).jpg

decorations-20041_1280.jpg

fotó:stile inetrio, h&m home

CÍMKÉK:hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Világítás
Rajzfilmhős az asztalon
Tréfás formával párosuló natúr design. Egy tehetséges diák asztali lámpája következik.

Hírek
A digitális térben zajlik idén a Föld Órája
Így tényleg bárki csatlakozhat hozzá!

Receptek
Téltemető fogások
A farsangi báli szezon elmaradhatatlan része a jó hangulatot megalapozó, komplett menüsor. Igazi különlegesség erre az alkalomra a saját pácolású ...

Dekor
Újragondolt Bauhaus bútorok
Szinte színtelen, mégis figyelemreméltó design csodás formákkal, kecses vonalvezetéssel. Székek és fogasok következnek.

Inspiráció
A kézműves Rózsavölgyi Csokoládé
Nincs a világon még egy olyan márka, amelyik az Iparművészeti Múzeumban és az oklahomai állatkertben egyaránt képviselteti magát.

Inspiráló helyiségek
Dánia vonzásában
Azt mondják, hogy életünkre minden találkozás hatással van. Az is, amikor nagy szerelmünket pillantjuk meg, de az is, amikor csak futólag mutatnak be ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek