hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés

Süppedős kényelem

Akár egy meghitt baráti ölelés, úgy karol át a kanapé, amelybe egy fárasztó nap után zuhansz bele. Hívogat a kényelmes fotel is, amelyben minden gondod elszáll, és édes lesz a pihenés a meleg takarók, puha párnák között. 

Hívogató békesség

Előfordult már veled, hogy meglátogattál valakit az otthonában, és nem akaródzott onnan hazaindulnod? Ahol olyan szeretetteljes hangulat vett körül, mint amilyet csak kivételes esetekben érez az ember? Nincs varázslat, egy kis odafigyeléssel bárkinek sikerülhet ezt az állapotot megidéznie néhány meleg színnel és talán a szokásosnál is puhább bútorokkal, kiegészítőkkel.


Lazításra tervezték

Mégis hol engedhetnénk el magunkat jobban, mint a saját otthonunkban? Ha megfelelő gondossággal válogatjuk össze a tárgyainkat, egy ötcsillagos wellness hotel kényelmét élvezhetjük, és még csak ki sem kell tenni a lábunkat a lakásból. Néhány óra otthon, és valósággal újjászületünk. Shaggy szőnyegek, kényelmes fotelek, hívogatóan puha párnák, meleg takarók, és a kedvenc zenéid csak neked - ennyi az egész.
 


A feltöltődés titka

A lazításhoz szükséges kényelmes körülmények megteremtése nem jelenti azt, hogy ezentúl mást sem csinálunk otthon, mint meditatív állapotban, széles mosollyal pihengetünk. A felfokozott lelkiállapotban megélt stresszes hétköznapok után azonban garantált a feltöltődés egy ilyen módon berendezett közegben - legyen az egy illatos fürdő, édes semmittevés a kanapén, vagy egy órácska, amit kedvenc könyvünk társaságában töltünk.
 

Styling: Torma Beatrix Fotó: Téglásy Zsuzsanna
 
CÍMKÉK: kényelmes otthonhirdetés

Legnépszerűbb témák
Megoldjuk
Szakmai tanácsok: amikor elmész megnézni egy ingatlant
Egy ingatlan megvásárlása életünk egyik legnagyobb döntése. Általában a családi vagyon vagy annak egy jelentős része az ára, ezért nagyon fontos, ...

Kislakás
Kortárs ékszerdoboz a Városliget mellett
Az art deco és a szecesszió kellemes keverékének jegyében született meg ez a modern igényeket kiszolgáló kislakás, amely gazdag, mély színekkel, ...

Stílusos otthonok
Meg Ryan fekete-fehér luxusotthona: nézd meg a fotóit
Meg Ryan saját maga rendezte be New York SoHo-beli luxusotthonát. A fekete-fehér enteriőr kifinomult ízlésről árulkodik.

EZT IS Ajánljuk
Dekor
Újra divatban a Chesterfield
A steppelt Chesterfield párnás felület új formában tért vissza az 50-es évekből. Íme a korszerűsített változat.

Praktikus ötletek
5 szuper tipp macskabarát otthonhoz
A macskák jól tűrik a bezártságot, és otthonosan érzik magukat a lakásban is. Az ideális feltételek megteremtése a gazdi feladata.

Étkezők és konyhák
Cirkusz az asztalon - vidám terítékek
A megterített asztal legyen játékos és vidám, ugyanakkor minőségi és stílusos. Sztárdesigner tervezte tányérok és társaik ...
Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek