Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

Süppedős kényelem

Akár egy meghitt baráti ölelés, úgy karol át a kanapé, amelybe egy fárasztó nap után zuhansz bele. Hívogat a kényelmes fotel is, amelyben minden gondod elszáll, és édes lesz a pihenés a meleg takarók, puha párnák között. 

Hívogató békesség

Előfordult már veled, hogy meglátogattál valakit az otthonában, és nem akaródzott onnan hazaindulnod? Ahol olyan szeretetteljes hangulat vett körül, mint amilyet csak kivételes esetekben érez az ember? Nincs varázslat, egy kis odafigyeléssel bárkinek sikerülhet ezt az állapotot megidéznie néhány meleg színnel és talán a szokásosnál is puhább bútorokkal, kiegészítőkkel.


Lazításra tervezték

Mégis hol engedhetnénk el magunkat jobban, mint a saját otthonunkban? Ha megfelelő gondossággal válogatjuk össze a tárgyainkat, egy ötcsillagos wellness hotel kényelmét élvezhetjük, és még csak ki sem kell tenni a lábunkat a lakásból. Néhány óra otthon, és valósággal újjászületünk. Shaggy szőnyegek, kényelmes fotelek, hívogatóan puha párnák, meleg takarók, és a kedvenc zenéid csak neked - ennyi az egész.
 


A feltöltődés titka

A lazításhoz szükséges kényelmes körülmények megteremtése nem jelenti azt, hogy ezentúl mást sem csinálunk otthon, mint meditatív állapotban, széles mosollyal pihengetünk. A felfokozott lelkiállapotban megélt stresszes hétköznapok után azonban garantált a feltöltődés egy ilyen módon berendezett közegben - legyen az egy illatos fürdő, édes semmittevés a kanapén, vagy egy órácska, amit kedvenc könyvünk társaságában töltünk.
 

Styling: Torma Beatrix Fotó: Téglásy Zsuzsanna
 
CÍMKÉK: kényelmes otthon


hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Dekor
Kanapé: három az egyben
Íme a legsokoldalúbb kanapé, ami néhány jól irányzott húzással három különböző funkciót képes ellátni.

Világítás
Szarvasok, amik világítanak a sötétben
A szarvasfejek, mint trófeák már egy jó ideje új értelmet nyertek az otthonokban. A stilizált figurák azonban ezúttal fényforrássá alakulnak ...

Dekor
Nőiesen kecses a fém étkezőszék
Magas minőség, egyedi design és természetesen egy sztárdesigner neve fémjelzi azokat a különleges székeket, amelyek már most a legszebb design ...

Inspiráció
Szalkai Dániel, a Maacraft alapítója és formatervezője
A Maacraft foglalkoztatási programjában autizmussal élő, értelmi sérült fiatalok, designerek segítségével készítenek egyedi termékeket.

Dekor
A hosszú szálú szőnyeg is lehet mintás
A modern nyomtatási technológiákat kihasználva a Moooi egészen újat mutatott a szőnyegek terén idén Milánóban.

Dekor
Forradalmi fürdő
Megalkották a világ legkönnyebb mosdókagylóját, ami még helyet is spórol a fürdőszobában. Íme a jövő szaniterei.Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek