hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Budai Walzer - amire lehet építeni

Légy részese egy új városrész születésének!

Sokan szeretnének új otthont, de tartanak attól, hogy belevágjanak egy építkezésbe. Nem ok nélkül. A profi munkát végző, viszonylag fix csapattal dolgozó generálkivitelezők és a szólóban dolgozó szakik is évekre előre be vannak táblázva. Akik ráérnek, azoknak gyakran a szaktudása vagy az árképzése kérdőjelezhető meg. Egy építkezés viszont nem várhat, hiszen számos égitest szerencsés együttállása szükségeltetik ahhoz, hogy valaki eljusson idáig.

Laikusként elég sok rémtörténetet hall az ember, minden baráti körben akad valaki, aki az építkezésen hezitálóknak megadja a kegyelemdöfést a „kétszer annyiba került, mint amennyit előzetesen mondtak”, vagy a „hónapokon át csak ígérgették, hogy jönnek”, esetleg a „látnod kellett volna, milyen kontár munkát végeztek, ráadásul egy vagyonért” mondatokkal. A felújítással szinte dettó ugyanez a helyzet, kivéve, ha akad egy unatkozó és valóban mindenhez értő ezermester a családban.

_ZSL5973.jpg

Akkor adjuk fel a festékillatú álmainkat?

Inkább gondoljuk át, mennyi mindent nyerünk egy új építésű társasházi lakással, egy – mások által – gondozott kerttel, egy olyan kivitelezővel, aki mindent lemenedzsel helyettünk, akinek megvannak a maga fix – megbízható és magas szaktudású – alvállalkozói, és aki garanciát vállal a minőségre.

A 11. kerületben építkező SISKIN Cégcsoport több mint 20 éve valósítja meg mások lakásálmait, és hogy milyen színvonalon, arról bárki meggyőződhet, ha elsétál a Kondorosi Lakónegyed előtt, vagy bekukkant a Budai Bolero mintalakásaiba.

Mintalakás? Mint a lakás!

A két, ízlésesen berendezett otthonban ízelítőt kaphatunk a lakóparkos életérzésből. A lakberendező munkáját dicséri, hogy a küszöbön átlépve máris otthonosan érezzük magunkat. Elképzeljük, amint sürgünk-forgunk a konyhában, családtagjaink pedig körbeülik a megterített étkezőasztalt. Szinte látjuk totyogósunkat a gyerekszobában, barátainkat a kanapén sztorizgatva, a nagyit a terasz függőszékében pihenve, apát a fürdőszobai tükör előtt, borotválkozás közben, és akinek nagyon meglódul a fantáziája, az csak szemérmesen mer belesni a hálóba. Annyira hangulatos és szerethető itt minden, hogy a valóságba rendszerint csak akkor zökkenünk vissza, amikor felfedezzük, hogy nem a mi ruháink lógnak a gardróbban.

_ZSL6013.jpg

Persze más oka is van annak, hogy az érdeklődők mostanában egymásnak adják a kilincset a két mintalakásban. A SISKIN Cégcsoport idén ősszel új építkezésbe kezdett a kerületben, és a mintalakásokban remek lehetőség kínálkozik arra, hogy bárki, kézzel fogható közelségbe kerüljön az ingatlanfejlesztő által képviselt minőséggel, mielőtt lakást választ magának a Budai Walzerben.

Aki a főváros egyik legélhetőbb kerületében képzeli el a jövőjét, annak érdemes kívül-belül megismerkednie az új lakóparkkal, mely minden eddiginél nyugodtabb, biztonságosabb és intimebb életteret biztosít a beköltözők számára.

Egy költözésnek több millió oka lehet…

Különösen a Budai Walzer esetében, ugyanis december 15-ig – az áfaváltozások miatt – rendkívül kedvező, akciós árakkal várják az érdeklődőket. További részletek ITT!

CÍMKÉK: budai walzer


hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Dekor
Ötletes térhatároló ami tároló is egyben
3D printerrel készítették ezeket a műanyag modulokat, amelyek tetszés szerint felcserélhetők, és nem csak a megjelenésük, de színük is ...

Inspiráló helyiségek
Bravúros minigarzon a Várban
Remek lokációval, némi kreativitással egy aprócska földszinti lakás is nagy lehetőségeket rejt. Ez a budai Várban berendezett otthon jól mutatja, ...

Inspiráló helyiségek
Környezettudatos nyaraló
A művészeti iskolát vezető, pszichológus végzettségű Ágnes kikapcsolódni, töltekezni jár Pálosvörösmartra. A vidéki nyugalom, a maga tervezte passzív ...

Dekor
Y-ból készült bútorok
Elegáns és egyszerű vonalvezetés, amelynek alapja az Y. Ezek a bútorok a modern retró stílust képviselik.

Praktikus ötletek
Rend a lelke mindennek
Ha rendet akarunk teremteni, átfogó tervre van szükségünk. Nem érdemes kitakarítani a lakást és utána selejtezni a kacatokat, amelyeknek nem jutott ...

Stílusos otthonok
Feketén-fehéren
A meghitt kiskert zöldjét egy egyszerű trükkel, stílusosan csempészték be a skandináv enteriőrbe Erikáék, akik az örök klasszikus színpárra ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2019 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek