hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Budai Walzer - amire lehet építeni

Légy részese egy új városrész születésének!

Sokan szeretnének új otthont, de tartanak attól, hogy belevágjanak egy építkezésbe. Nem ok nélkül. A profi munkát végző, viszonylag fix csapattal dolgozó generálkivitelezők és a szólóban dolgozó szakik is évekre előre be vannak táblázva. Akik ráérnek, azoknak gyakran a szaktudása vagy az árképzése kérdőjelezhető meg. Egy építkezés viszont nem várhat, hiszen számos égitest szerencsés együttállása szükségeltetik ahhoz, hogy valaki eljusson idáig.

Laikusként elég sok rémtörténetet hall az ember, minden baráti körben akad valaki, aki az építkezésen hezitálóknak megadja a kegyelemdöfést a „kétszer annyiba került, mint amennyit előzetesen mondtak”, vagy a „hónapokon át csak ígérgették, hogy jönnek”, esetleg a „látnod kellett volna, milyen kontár munkát végeztek, ráadásul egy vagyonért” mondatokkal. A felújítással szinte dettó ugyanez a helyzet, kivéve, ha akad egy unatkozó és valóban mindenhez értő ezermester a családban.

_ZSL5973.jpg

Akkor adjuk fel a festékillatú álmainkat?

Inkább gondoljuk át, mennyi mindent nyerünk egy új építésű társasházi lakással, egy – mások által – gondozott kerttel, egy olyan kivitelezővel, aki mindent lemenedzsel helyettünk, akinek megvannak a maga fix – megbízható és magas szaktudású – alvállalkozói, és aki garanciát vállal a minőségre.

A 11. kerületben építkező SISKIN Cégcsoport több mint 20 éve valósítja meg mások lakásálmait, és hogy milyen színvonalon, arról bárki meggyőződhet, ha elsétál a Kondorosi Lakónegyed előtt, vagy bekukkant a Budai Bolero mintalakásaiba.

Mintalakás? Mint a lakás!

A két, ízlésesen berendezett otthonban ízelítőt kaphatunk a lakóparkos életérzésből. A lakberendező munkáját dicséri, hogy a küszöbön átlépve máris otthonosan érezzük magunkat. Elképzeljük, amint sürgünk-forgunk a konyhában, családtagjaink pedig körbeülik a megterített étkezőasztalt. Szinte látjuk totyogósunkat a gyerekszobában, barátainkat a kanapén sztorizgatva, a nagyit a terasz függőszékében pihenve, apát a fürdőszobai tükör előtt, borotválkozás közben, és akinek nagyon meglódul a fantáziája, az csak szemérmesen mer belesni a hálóba. Annyira hangulatos és szerethető itt minden, hogy a valóságba rendszerint csak akkor zökkenünk vissza, amikor felfedezzük, hogy nem a mi ruháink lógnak a gardróbban.

_ZSL6013.jpg

Persze más oka is van annak, hogy az érdeklődők mostanában egymásnak adják a kilincset a két mintalakásban. A SISKIN Cégcsoport idén ősszel új építkezésbe kezdett a kerületben, és a mintalakásokban remek lehetőség kínálkozik arra, hogy bárki, kézzel fogható közelségbe kerüljön az ingatlanfejlesztő által képviselt minőséggel, mielőtt lakást választ magának a Budai Walzerben.

Aki a főváros egyik legélhetőbb kerületében képzeli el a jövőjét, annak érdemes kívül-belül megismerkednie az új lakóparkkal, mely minden eddiginél nyugodtabb, biztonságosabb és intimebb életteret biztosít a beköltözők számára.

Egy költözésnek több millió oka lehet…

Különösen a Budai Walzer esetében, ugyanis december 15-ig – az áfaváltozások miatt – rendkívül kedvező, akciós árakkal várják az érdeklődőket. További részletek ITT!

CÍMKÉK: budai walzer


hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Megoldjuk
Milyenek a trendi tapéták?
Minden korszaknak meg van a maga tapéta divatja, még akkor is, ha csak elméleti szinten álmodozol róla. Íme az idei iránymutató ...

Dekor
Így játszik Jean Nouvel
A világhírű építész ezúttal bútorokat tervezett, de az egész kollekció leginkább egy logikai játékra hasonlít, ugyanakkor el kell ismerni, hogy a ...

Dekor
Játszótérré alakítható kanapé
Egy újabb, lelkes fiatal designer törekedett arra, hogy két generáció, szülő és gyerek számára egyaránt szerethetővé tegye ugyanazt a ...

Inspiráló helyiségek
Sportos otthon
A sportversenyeket megelőző, gondos és hatékony felkészülés, a megfelelő időzítés kulcsfontosságú, s korántsem csupán fizikai, de szellemi munkát is ...

Praktikus ötletek
Teremts otthont velünk!
Elegancia, kényelem, megbízhatóság, innováció, minőségi termékek, jó árak egy helyen. Ezt ígéri a 17. HAJDÚÉP és ENERGOexpo Szakkiállítás 2019. ...

Inspiráló helyiségek
Éber álmok otthona
Vannak álmok, amelyek, ha nagyon akarjuk, valóra válnak, és akadnak olyanok is, amelyeknek a végzet vet véget. Amikor a háromtagú család rátalált ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek