hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Megjelent a HÁZAK különszám!

Házat megtervezni, megtalálni a megfelelő szakembereket, majd nekiállni a megvalósításnak: mindig hatalmas energiát kell mozgósítanunk hozzá, legyen szó bármennyi anyagi támogatásról, segítségről, alapos előzetes átgondolásról.

Nem is szólva arról, hogy trendek jönnek-mennek, újabb technológiákat és anyagokat találnak fel, amelyeket sok esetben nemcsak akkor használunk, ha szeretnénk, hanem akár törvény is kötelezhet rá.

hazak_1.jpeg

De nézzük a másik oldalt: az innováció a kényelmünk mellett a környezetet és sokszor a pénztárcánk érdekeit is szolgálja. Mi pedig nem szeretünk lemaradni sem az újdonságokról, sem a hosszas álmodozás szülte csodálatos házakról, így tavaszi különszámunkban mindebből nyújtunk át egy csokorral.

Hét bemutatott családi házunk egytől egyig a boldogság helyszínei, de teljesen más módon érték el az otthonosság, a kényelem és a dekorativitás együttes csodahatását. Egy régi, felújított balatoni kúriában a fa nemessége kerül főszerepbe, a napjainkban épült, letisztultan modern épületnek a látszóbeton robusztussága ad karaktert, megint máshol a bontott anyagok kelnek új életre.

hazak_2.jpeg

Már az anyaghasználat sokszínűsége is jól mutatja, hogy minden épület önálló „személyiséggel” bír, és akkor a komfortnövelő gépészeti és egyéb megoldásokról még nem is beszéltünk: intelligens házvezérlés, okos hő- és áramszabályozás, padlófűtés, napelemes tetőcserép... Hogy rendet teremtsünk a széles kínálatban, szakértőket kértünk meg, hogy meséljenek többek között az ökobarát építkezés, a design homlokzatok vagy épp a legmodernebb nyílászárók tulajonságairól.

A hasznos infók mellett szemrevaló tárgyakat is felsorakoztatunk, amelyeknek minden házban ott a helye: válassz egy különleges, pultra ültethető mosdót, márvány kiegészítőt, vagy találj rá a kedvenc kályhádra. Ha pedig a kertet csinosítanád és készítenéd fel a nyári hőségre, válaszd ki a hozzá illő kültéri árnyékolót – ebben is segítünk.

hazak_3.jpeg

Keresd az újságárusoknál, vagy fizess elő online!

Szöveg: Horváth Dóra Fotó: Vikman András, Jaksa Bálint, Székely Péter, Butlers, Jotul, Trópusifa Stúdió, La Forma, Riva1920hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Praktikus ötletek
Európa legszebb homlokzatai
Huszonkét ország 252 épülete közül választják ki Európa legszebb homlokzatát hat kategóriában a Baumit Life Challenge 66 építészeti versenyen, június ...

Praktikus ötletek
A készházak előnyei
A könnyűszerkezetes épületekről nem kevés tévhit kering a köztudatban. Sokaknak csupán az alacsony ár és a gyors építési munkálatok jutnak eszébe, ...

Hírek
Rejtőzködő tetőráépítés tükörhomlokzattal
Az illeszkedés problémája régi és új között mindig is kérdéses volt az építészetben. Íme egy remek megoldás Hollandiából.

Praktikus ötletek
Így védekeznek a hőség ellen Bécsben
Az osztrák főváros a természetet hívja segítségül az elviselhetetlen nyári forróság ellen: Bécs Város Környezetvédelmi Ügyosztálya (MA 22) a városi ...

Hírek
Megjelent a házak különszám
Építkezés és építkezés között mindig lesz különbség, mindegy, hányadik épületed tervezésébe-kivitelezésébe vágsz bele.

Praktikus ötletek
Láthatatlan házak
Nem illeszkedik az új épület a tájba? Nem akarjuk megbontani a nyaralóval a természet egységét? Vagy csak a vandál graffitisektől kell megvédeni a ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek