hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés

Elhivatott csapat nagy célokkal

Újgenerációs ingatlanszakértőkből, hosszas előkészítés után megalakult az Ingatlanpáholy.

Az alapítók, Kovács Kornél és Szűcs Attila célja az volt, hogy elkezdjék a magyar ingatlanszakma átformálását és hozzájáruljanak a piacon tapasztalható színvonal emelkedéséhez. Mindketten több mint tíz éves tapasztalattal bírnak, elégedett ügyfeleik és környezetük hozzájuk fordulnak, ahányszor csak ingatlannal kapcsolatos ügyeik merülnek fel. Régebb óta ismerték és figyelték egymás munkásságát, s mivel azonos következtetésekre jutottak az ügyfeleik minél magasabb minőségű kiszolgálásával kapcsolatban, elkezdtek együtt dolgozni. Tudták, hogy összefogással sokkal szélesebb körű szolgáltatást tudnak biztosítani és nagyobb hatást érhetnek el. Úgy döntöttek, hogy saját cégeiket egy közös vállalkozás alá rendelik.Kovács Kornél és Szűcs Attila (1).JPGHogyan kerültek az ingatlanközvetítői pályára?

Kovács Kornél: Még főiskolás koromban kezdtem el dolgozni egy nagyobb ingatlaniroda hálózatában, ahol hamar szép eredményeket sikerült elérnem. Kezdetben kétségeim voltak az ismert és sajnos gyakran jogos sztereotípiák miatt a szakmával kapcsolatban. Viszont ahogy nagyobb lett a rálátásom, úgy kezdett el egyre jobban érdekelni, hiszen rádöbbentem, mennyire összetett és felelőségteljes munkát végez, aki komolyan veszi feladatát. Végül olyannyira hivatásommá vált, hogy folyamatosan azon tevékenykedem, miként lehet fejleszteni és valós értékét ismertté tenni hazánkban. Szerencsére ebben Attila, kollégáink és ügyfeleink is nagy segítségünkre vannak.

Szűcs Attila: Én beruházó cégnél kezdtem a pályámat, később mentem át egy hálózathoz és 2015 óta vezetem a saját vállalkozásomat. IT területről érkeztem, amit kis mértékben még viszek tovább, de engem is magába szippantott az ingatlanszakértői pálya. Szeretem, hogy ennyire fontos életpillanatokban tudok segíteni.

Luxusház Sashalmon rekordrövid idő alatt értékesítve.jpg másolata .jpg

Miben más, ahogyan Önök dolgoznak?

Szűcs Attila: Csupán annyiban különbözünk az átlagos ingatlanosoktól, hogy egyrészt értünk ahhoz, amit csinálunk, másrészt valóban odafigyelünk az ügyfeleink igényeire. Ez például abban nyilvánul meg, hogy elsőként mindig alaposan megismerjük az ingatlanjukat, a céljaikat és ezek alapján adunk nekik tanácsot. Ami lehet, hogy éppen az, hogy ne adják el az ingatlant. Ha az ő valódi érdekük mást diktál, akkor ezt igenis meg fogjuk mondani nekik, mert mi nem fogjuk mindenáron rájuk erőltetni, hogy megbízzanak minket.

Kovács Kornél: Minden eszközt bevetve a legjobb eredmény eléréséig dolgozunk, hogy elégedetté tegyük az ügyfeleinket, legyenek eladók vagy vásárlók. Hatékony megoldást nyújtunk nekik minden, ingatlannal kapcsolatos területen, így a home stagingben, lakberendezésben, hitelügyintézésben, ügyvéd biztosításában, vagy akár a költözésben is segítünk. Ezáltal rendkívül sok időt, energiát és pénzt is megtakaríthatnak megbízóink.

Teljes felújítás és gyors eladás a Csengery utcában.jpg

Mit tud hozzátenni az ingatlan adásvétel folyamatához egy ingatlanos? Sokan egymaguk is el tudnak intézni mindent ezzel kapcsolatban.

Kovács Kornél: A tapasztalataink szerint az eladók fele próbálkozik egyedül, bár később ezen embereknek a fele is inkább úgy dönt, hogy ingatlanost bíz meg a folyamattal. Ez valóban egy összetett folyamat: reális árat kell meghatározni, de nem csak az ingatlant, hanem a tulajdonosát is fel kell készíteni, fontos a jó értékesítési stratégia kialakítása, jó hirdetések létrehozása, melyekhez jó szöveget, alaprajzot, igényes képeket, akár videókat, drónfelvételeket vagy 3D bejárást is hozzá kell kapcsolni. Fontos még ezeknek a hirdetéseknek a megfelelő elhelyezése, az érdeklődők és az ő érzelmeiknek kezelése. Sok energiát kíván meg az ingatlanok eredményes bemutatása és nem mindegy, hogy az ügyletek jogi része rendben zajlik-e. Egy jó ingatlanos segít elkerülni a buktatókat és mindezt teljesen leegyszerűsíti, odafigyelve azokra az apró részletekre, amelyek komoly milliókat és hosszú hónapokat jelenthetnek. Amíg nem vagyunk benne, nem is gondolnánk mennyire összetett és mennyire jelentős minden apró mozzanat a jó eredményhez, melyek optimalizálása a mi feladatunk, hisz van olyan ügyfél, aki csak az adásvételi szerződés aláírásán jelenik meg.

Szűcs Attila: Ha csak egy elem nem jól van kalibrálva, nagyon elhúzódhat az adásvétel és komoly összegeket lehet veszíteni. Ez mindkét oldalon - az eladók és a vevők esetében is - így van. Egy jó ingatlanos tudja, mire kell figyelni, mire kell rákérdezni. Gyakran mondjuk, hogy ingatlanosra már rövidtávon sem lesz szükség, ingatlanszakértőre viszont annál inkább.

Luxusbirtok Nagyegyházán.jpg másolata másolata.jpg

Hogyan szeretnék megreformálni az ingatlanközvetítői területet?

Kovács Kornél: Első körben megalapítottuk az Ingatlanpáholyt, melyet minden elemében a missziónk szerint működtetünk. Építjük, tanítjuk és erősítjük csapatunkat, hogy az általunk megálmodott színvonalat és gondolkodásmódot nap mint nap megvalósítsák. A második, következő lépés a terveink szerint az lesz, hogy a fejlődni kívánó ingatlanközvetítőknek is segítjük magasabb szintre lépni, miközben persze magunkat is folyamatosan fejlesztjük, kutatva az újabbnál újabb lehetőségeket. Emellett egyre több kolléga képviseli jól és odaadóan szakmánkat. Azt gondoljuk, hogy ezek együttesen elindítanak egy olyan változást, melynek köszönhetően az ingatlanközvetítői piac kitisztul és sokkal szakmaibbá, ügyfélközpontúbbá válik. Véleményünk szerint nem szabályozásokkal, hanem a valódi értéket teremtő minőségi ingatlanközvetítés elterjedésével lehet a szakmát annak méltó helyére emelni hazánkban.

Továbbiak ITT.
hirdetés

Legnépszerűbb témák
Megoldjuk
Szakmai tanácsok: amikor elmész megnézni egy ingatlant
Egy ingatlan megvásárlása életünk egyik legnagyobb döntése. Általában a családi vagyon vagy annak egy jelentős része az ára, ezért nagyon fontos, ...

Kislakás
Kortárs ékszerdoboz a Városliget mellett
Az art deco és a szecesszió kellemes keverékének jegyében született meg ez a modern igényeket kiszolgáló kislakás, amely gazdag, mély színekkel, ...

Stílusos otthonok
Meg Ryan fekete-fehér luxusotthona: nézd meg a fotóit
Meg Ryan saját maga rendezte be New York SoHo-beli luxusotthonát. A fekete-fehér enteriőr kifinomult ízlésről árulkodik.

EZT IS Ajánljuk
Inspiráló helyiségek
Eklektika két szinten
A sors néha próbára tesz minket. Sokáig hagyja, hogy tévutakon járjunk, a türelmünk végső határait feszegeti, aztán egyszer csak – amikor már épp ...

Inspiráló helyiségek
Parasztházból modern otthon
Amikor Judit és Botond, a fiatal építész házaspár meglátta a Budaörsön épült régi, présházzal egybeépült módos parasztházat, azonnal tudták, hogy ...

Inspiráló helyiségek
Otthon benépesítve
Néha az élet felülírja a terveinket, s ha azt hisszük, tudjuk, mit hoz a közeljövő, sokszor bizony nagyot tévedünk. Így történt ez Tamással is, aki ...
Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek