Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

A legújabb vízkezelési technológiák már hazánkban is elérhetők!

Az ivóvíz minőségének javítása, a csővezeték és fűtési rendszerek védelme érdekében egyre hatékonyabb eszközök állnak rendelkezésre lakossági, közületi és ipari alkalmazásokra egyaránt. Ismerje meg a legújabb fejlesztéseket, védje egészségét és a környezetet az innovatív megoldások felhasználásával!

1.jpg

Háztartási vízszűrők (COMAP Aquatis)

Funkció:

Hazánkban a vezetékes ivóvíz minősége kiváló, azonban néhány esetben szükség lehet az ivásra ill. főzésre felhasznált víz minőségének további javítására. Az 1. ábrán látható háztartási vízszűrő kisberendezés eltávolítja az ivóvízből a szilárd szennyeződéseket, a klór rossz ízét, a különböző vízben oldott vegyszereket, gyógyszermaradványokat, baktériumokat és vírusokat. A készülék a szűrt vízből nem távolítja el az egészséges élethez szükséges alapvető oldott ásványi anyagokat.

Felépítés, működés:

 

2.ábra.jpg

A megoldás a szűrőkazettákat tartalmazó készülékhez csatlakoztatva egy háromjáratú csapot is tartalmaz (2. ábra). A csap két különálló elzáró szerelvényt foglal magában. A bal oldalon található rövidebb karral rendelkező csapoló megnyitásával a szűrt vizet tudjuk vételezni, a hosszabb karral rendelkező, jobb oldali csapoló megnyitásával pedig a mosogatáshoz szükséges megfelelő hőmérsékletű szűretlen víz kifolyását tudjuk szabályozni. A szűrőegység házának felső részén helyezkedik el a kijelző, amely az eltömődést szűrőkazettánként jelzi.

Kompakt vízkezelő kisberendezések (COMAP Komeo)

Funkció és kezelés:

ast2219523-xl.jpg
A készülék felhasználásával lakások, családi házak, társasházak komplett, mindenre kiterjedő központi vízkezelése valósítható meg. A berendezés eltávolítja a vízből a lebegő szilárd szennyeződéseket, felfogja az oldott vegyszereket, rossz ízeket, klórt, nehézfémeket, elpusztítja a baktériumokat és vírusokat. Mindemellett védi a rendszert a vízkőkiválástól, szivárgás és csőtörés detektálást hajt végre. A működtetés a beépített érintőképernyő segítségével történik, ill. interneteről letölthető mobiltelefonos applikáció segítségével lehetőség van a készülék táv-felügyeletére is.

 

Felépítés és működés:

Az eszközbe a víz egy motoros gömbcsapon keresztül lép be. A gömbcsap után áthalad a vízmérőn (a mérés tájékoztató jellegű, elszámolás alapját nem képezheti), majd a mágneses vízkőmentesítő készüléken. Mindezek után következik a mechanikai szűrés. A szűrő házán motoros gömbcsap található, amely segítségével az automatikus visszaöblítés történhet. A KDF® és BIRM® adalékanyagot tartalmazó aktív szén szűrőbetétek távolítják el a vízből a vegyi szennyező anyagokat, nehézfémeket, vasat, ólmot, stb. A szűrés után a vízben maradnak az egészség szempontjából fontos oldott ásványi anyagok. A készülék UVc fényforrás segítségével csíramentesítést is végez.

vízvivó kislány2.jpg

A vízkezelő berendezések lakásokban, közintézményekben való felhasználásával környezetbarát módon és takarékosan állíthat elő kiemelkedő minőségű, egészséges ivó- és használati vizet, megnövelheti a rendszerbe épített szerelvények, készülékek élettartamát, jelentősen csökkentheti a felhasznált PET palackok mennyiségét, ezzel csökkentheti környezetünk terhelését.

https://www.facebook.com/comap.hungaria/
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Hírek
A tökéletes ébresztőszőnyeg visszaalvóknak
Az ébredés sokaknak nem tartozik az erősségei közé. A szundi gomb és az egyre erősödő  madárcsiripelés helyett azonban íme egy új találmány: az ...

Hírek
Megjelent az OTTHON májusi száma!
Idén tavasszal talán még több jelentéssel fonódik össze ez a szó: otthon.

Hírek
Megjelent a januári Otthon magazin!
Babonák, fogadalmak, új kezdet – van, aki hisz az újévi tradíciókban, mások az óévben megszokott módon folytatják az életüket. Pedig az életünk tele ...

Hírek
Kicsi de trendi! OTTHON Kislakás-különszám
Az Otthon magazin legújabb különszáma, a Kislakás ezúttal tíz, különleges megoldásokban gazdag minilakást mutat be. A kis terek kreatív, egyéni ...

Hírek
Ezekre érdemes figyelni karácsonyi ajándékvásárlásnál
A Sencor idén is 100%-os pénzvisszafizetési garanciát biztosít készülékeire

Hírek
Kihagyhatatlan trend- és különbemutatók az Ambient dizájnvásáron
A „Living” kiállítás inspiráló kínálatán túl, az Ambiente értékes extrák sokaságát kínálja látogatói számára.Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek