hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Hibák, amiket a nappali berendezésénél elkövethetsz

Nagyon sok apróságra oda kell figyelnünk a berendezés során, ha azt szeretnénk, hogy a nappalink otthonos és szép legyen. Cikkünkben most elárulunk néhány hibát, amiket érdemes kiküszöbölni.

Mellőzöd a szobanövényeket

A szobanövényeket a nappaliban sem kell mellőznöd. Ha sötétebb helyiségről van szó, válassz olyat, amely jól megvan fény nélkül is. Már egy friss vágott virágokból álló csokor is feldobja a szobát, ettől a látványtól mindenkinek egy kicsit jobb kedve lesz.

Túl nagy a rendetlenség

Nem jó, ha tárolásra használod a nappalit. Megeshet, hogy indulás előtt a sietségben gyorsan ledobsz ide egy kabátot, kardigánt vagy táskát, de ne hagyd, hogy felhalmozódjanak, amint időd engedi, tedd őket a helyükre.

Túl sok párna

Bármennyire is csábít, hogy minél több pihe-puha párnát halmozz a kanapéra, ne tedd. Ha túl sokat teszel ki, attól a nappali zsúfoltnak rendetlennek fog tűnni. Helyezz el a sarkában két-három darabot és annyi elég is lesz.

ashtray-book-cushion-decoration-298842.jpg

Poros felületek

A polcokon és az asztalon gyorsan kialakulhat a vastag porréteg, ezért fontos, hogy gyakran töröld át a felületeket. Ha nem szeretsz takarítani, talán jobb, ha mellőzöd az üvegburkolatú dohányzóasztalt, azon ugyanis már az ujjlenyomatok is meglátszódnak.

Egyféle stílushoz ragaszkodsz

Nem szerencsés, ha a helyiség minden darabja ugyanolyan stílusú, mert a vendégeidnek olyan érzése támadhat, mintha egy kiállítóteremben lennének. Bátran kísérletezz mással is, vegyítsd egymással a különböző stílusokat, csupán az egyensúlyra figyelj.

Aránytalan szőnyeg

A szőnyeg kiválasztása alapjaiban határozza meg a helyiség hangulatát. Ügyelj arra, hogy ne legyen túl kicsi, mert az rontja az összhatást és ne legyen túl nagy se, mert az pedig túlságosan zsúfolttá teszi a teret.

Tévé a középpontban

Ne hagyd, hogy a tévé kerüljön a középpontba, ha lehet ezt inkább ne a nappaliba helyezd. A figyelmet tereld inkább egy szép faliképre vagy festményre, esetleg a kandallóra.

nappali.jpg

Forrás: HomeBeautiful
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Inspiráló helyiségek
Családi birtok
Használaton kívül a denevéreknek is lakhelyül szolgáltak vidéki építészetünk jellegzetes képviselői. Róluk kapta a nevét ez a vendégházzá alakított ...

Inspiráló helyiségek
Férfias otthon nőiesítve
A lakberendezésben az a legizgalmasabb, hogy egy lakás, adott négyzetméteren számtalan lehetőséget kínál fel, amikből majd a tulajdonos ízlése ...

Inspiráló helyiségek
6 térnövelő ötlet egy parányi lakásban
Hosszú évek gyűjtőszenvedélyének eredményét elhelyezni 35 négyzetméteren. A tágas családi házban megszokott élettereket kialakítani ugyanekkora ...

Inspiráló helyiségek
Kis terek fényárban
Egy kislakás is megtervezhető úgy, hogy – pár apró, ötletes megoldás segítségével – ideális otthon maradjon, akármit hoz az élet. Enikő szingliként ...

Praktikus ötletek
Mi az a kincstári lakás?
Budapesti, 170 négyzetméteres, belvárosi felújított lakás 12 millió forintért eladó. Átverés vagy igazi hirdetés? Kicsit mindkettő: ennyiért be lehet ...

Praktikus ötletek
Csúcsokat dönt a lakáspiac
Nem csitul a lakások utáni kereslet – a legfrissebb elemzések szerint a február is erős hónap volt az ingatlanpiacon. A legdrágább paneleket Budán, a ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek