hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés

Ahol élmény a munka: variációk dolgozósarokra

Bár már vége a karantén időszakának, adódhatnak olyan napok vagy hetek, amikor valami miatt otthonról kell dolgoznunk. Nem mindegy, milyen környezetben tesszük ezt, fontos, hogy a helyiség inspiráló legyen és jól érezzük magunkat benne. Nézzünk néhány különböző stílusú, csodásan kialakított dolgozósarkot!

Dolgozósarok a tetőtérben

Ez az íróasztal kreatív bútorfelújításnak köszönhetően jött létre: a lakás tulajdonosa édesanyja régi szekrényének polcát és egy létra lábát használta fel hozzá. A tetőablakokon beáramló természetes fénynél a munka is könnyebben megy, a megvilágításról ipari stílusú asztali lámpa gondoskodik.

dolgozósarok1.jpg

A munka helye a lakásban

Inspiráló a munka ebben a dolgozófülkében: a nyitott polcrendszeren minden kézreesik. A meditatív hatású sötét falat a fehér szín, légies lebegőpolcok és otthonos dekoráció ellensúlyozza.

dolgozosarok2.jpg

Klasszikus stílusban

A tulajdonos art deco bútorok és a művészetek iránti rajongása csillan meg ennek a lakásnak a tereiben. A dolgozószobában a faldekorációként újjászületett ólomüveg ajtót előző lakásukból mentették meg, a klasszicizáló üvegcsillárra pedig kedvenc régiségboltjukban találtak rá.

dolgozosarok3.jpg

Művészi irodasarok

Művészi igényű ez az irodasarok: a fémszékbe kívánkozott némi puhaság, ezért báránybőrrel bélelték. Míg az iratszekrény az indusztriális hangulatot, a fotó a nőies hatást erősíti.

dolgozosarok4.jpg

Nőies báj

Ebben a kis garzonlakásban a galériára vezető lépcső alatt akár egy beépített szekrény is helyet kaphatott volna, de a tulajdonosok inkább egy asztalt és stílusban hozzá illő széket helyeztek el, ahol nyugodtan megírhatnak egy-egy levelet.

kislakas1.jpg

Fotók: F. Tóth Gábor, Jurassza Zsófia, Székely Péter
hirdetés

Legnépszerűbb témák
Megoldjuk
Szakmai tanácsok: amikor elmész megnézni egy ingatlant
Egy ingatlan megvásárlása életünk egyik legnagyobb döntése. Általában a családi vagyon vagy annak egy jelentős része az ára, ezért nagyon fontos, ...

Kislakás
Kortárs ékszerdoboz a Városliget mellett
Az art deco és a szecesszió kellemes keverékének jegyében született meg ez a modern igényeket kiszolgáló kislakás, amely gazdag, mély színekkel, ...

Stílusos otthonok
Meg Ryan fekete-fehér luxusotthona: nézd meg a fotóit
Meg Ryan saját maga rendezte be New York SoHo-beli luxusotthonát. A fekete-fehér enteriőr kifinomult ízlésről árulkodik.

EZT IS Ajánljuk
Inspiráló helyiségek
Tetőtér kicsiben
Egy tetőtéri lakás kialakításához bizony szükség van ötletekre, belsőépítészeti bravúrokra. Különösen akkor, ha a rendelkezésre álló tér még kicsi ...

Hírek
Home office a természet lágy ölén: dizájnos munkakabint dobtak piacra
Üvegfalú kabint tervezett egy norvég cég azoknak, akik a távmunkát a természet lágy ölén szeretnék végezni.

Hírek
Megjelent az OTTHON májusi száma!
Idén tavasszal talán még több jelentéssel fonódik össze ez a szó: otthon.
Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek