hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés

A nyugalom szigete: öt mesés teraszt mutatunk

Egy nagyobb méretű terasz hatalmas áldás: megfelelően berendezve otthonunk kültéri része tökéletes hely lehet a kikapcsolódásra. Árnyékolókkal, napvitorlákkal, esetleg teljesen lefedve még a forró nyári napokon is élvezetet nyújthat.

A nyugalom szigete

Ennél az otthonnál a kertrészből választottak le egy intimebb, kisebb teraszt, és a belső terekhez hasonló stílusban rendezték be a tulajdonosok: eredeti padlóburkolatára fehérre festett fa került, a műanyag étkezőszékek itt is bevethetők, ugyancsak szürke kanapéval párosítva.

terasz1.jpg

Félárnyékban

A tulajdonosok szerettek volna fedett teraszt a házukhoz, ugyanakkor nem akartak lemondani arról sem, hogy a lakásba besüssön a nap. Emiatt döntöttek a léces, polikarbonáttal fedett megoldás mellett.

terasz2.jpg

Fedett terasz

Az egész nap árnyékban lévő, hatalmas, fedett terasz nagyon praktikus, időjárástól függetlenül egész nap zajlik itt az élet. Kiváló hely lehet baráti összejövetelekhez, családi étkezésekhez is.

terasz3.jpg

Kinti sütögetésre is alkalmas

Ez a terasz félig fedett, helyenként napvitorlákkal árnyékolt. A kényelmes ücsörgésre, családi, baráti étkezésekre alkalmas garnitúra mellett található egy grillkonyha is, így tökéletes helyszín nyáriesti sütögetéshez is.

terasz4.jpg

Félig védve az esőtől

Szinte bármikor használható ennek az otthonnak a kültéri része, hiszen az esőtől is félig védve van. Mivel U alakban veszi körül a lakást, mindig van napos és árnyékos része is, ami pihenésre csábít. A fűszőnyeggel, extra kényelmes ülőgarnitúrával berendezett pihenőrész a hegyekre néz.

terasz5.jpg

Fotók: Vikman András, F. Tóth Gábor
hirdetés

Legnépszerűbb témák
Megoldjuk
Szakmai tanácsok: amikor elmész megnézni egy ingatlant
Egy ingatlan megvásárlása életünk egyik legnagyobb döntése. Általában a családi vagyon vagy annak egy jelentős része az ára, ezért nagyon fontos, ...

Kislakás
Kortárs ékszerdoboz a Városliget mellett
Az art deco és a szecesszió kellemes keverékének jegyében született meg ez a modern igényeket kiszolgáló kislakás, amely gazdag, mély színekkel, ...

Stílusos otthonok
Meg Ryan fekete-fehér luxusotthona: nézd meg a fotóit
Meg Ryan saját maga rendezte be New York SoHo-beli luxusotthonát. A fekete-fehér enteriőr kifinomult ízlésről árulkodik.

EZT IS Ajánljuk
Inspiráló helyiségek
Virágzó falak a kertben
Ugyan mi lenne alkalmasabb a kerti téralakításra, egy látványában kevésbé esztétikus kerítés, vagy fal eltakarására, mint sok-sok pompás virág, ...

Dekor
Könnyű kerti sátor
Mikasi névre hallgat az a modern sátor, amit még egy gyerek is fel tud állítani, nem foglal sok helyet, és akár kézben is vihető.

Praktikus ötletek
Hővédelem és energiamegtakarítás újgenerációs árnyékolástechnikával
Az energiaárak növekedésével és az egyre jobban elterjedő környezettudatos életmóddal, illetve az alacsony energiaigényű épületek megjelenésével az ...
Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek