hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés

Így tisztítsd a fürdőkádat, hogy újra ragyogjon

Hiába öblítjük át minden egyes fürdés után, a fürdőkád hamar beszennyeződik, kiül rajta a vízkő és ott maradnak a szappanmaradékok is. Ez látványra sem túl esztétikus, ráadásul még a baktériumok elszaporodásának is kedvez. Épp ezért fontos, hogy gyakran takarítsuk ki. Ha nem szeretnéd órákon át sikálni, olvasd el cikkünket, amelyben mutatunk egy-két házi praktikát!

Ecet és víz

A fürdőkád tisztításának az egyik legegyszerűbb módja, ha teleengeded vízzel és adsz hozzá jó nagy adag 20 százalékos ecetet. Hagyd ezt állni nagyjából fél óráig, majd engedd le. Tulajdonképpen nincs is más teendőd, súrolást sem igényel.

Az ecetet egyébként önmagában is alkalmazhatod, csak permetezd rá a kádra, töröld át az egészet egy szivaccsal és mosd le vízzel.

Ecet és szódabikarbóna

Ha makacsabb szennyeződésektől szeretnél megszabadulni, akkor készítsd házi tisztítószert. Keverd össze a szódabikarbónát és az ecetet, majd ezt a masszát kend a foltokra. Tíz perc múlva súrold át és öblítsd le tiszta vízzel.

bathroom-bathtub-ceramic-chrome-534116.jpg

Alkohol

Szerezz be gyógyszertári alkoholt és tisztítsd meg vele a kádat. Permetezd be vele a felületet, töröld át egy ronggyal és már kész is vagy a takarítással.

Grapefruit

A grapefruitot, akárcsak a citromot, takarításhoz is használhatod. Ha van otthon belőle, akkor vágj félbe egyet és mintha szivacs lenne, dörzsöld át vele a kádat. Végül öblítsd le. A végeredmény: csillogó és illatozó fürdőszoba.
hirdetés

Legnépszerűbb témák
Megoldjuk
Szakmai tanácsok: amikor elmész megnézni egy ingatlant
Egy ingatlan megvásárlása életünk egyik legnagyobb döntése. Általában a családi vagyon vagy annak egy jelentős része az ára, ezért nagyon fontos, ...

Kislakás
Kortárs ékszerdoboz a Városliget mellett
Az art deco és a szecesszió kellemes keverékének jegyében született meg ez a modern igényeket kiszolgáló kislakás, amely gazdag, mély színekkel, ...

Stílusos otthonok
Meg Ryan fekete-fehér luxusotthona: nézd meg a fotóit
Meg Ryan saját maga rendezte be New York SoHo-beli luxusotthonát. A fekete-fehér enteriőr kifinomult ízlésről árulkodik.

EZT IS Ajánljuk
Praktikus ötletek
Ecet a háztartásban
Univerzális szerként tarthatjuk számon otthonunkban ezt a szúrós szagú folyadékot, mely nem csupán néhány étel nélkülözhetetlen hozzávalója. Ha ...

Dekor
Újdonság a szövött fürdőkád
Nem csak formai bravúr: első pillantásra olyan hatást kelt, mintha szövött anyagból készült volna a modern, szabadon álló fürdőkád.

Fürdő
A kádak királynői
A kádak műfaja összeforrt a kényeztetés fogalmával, és mint ilyen, különleges formákat is kínál. Mutatunk néhány kivételes fajtát, hogy ...
Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek