hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Ledek hosszú távra

A világítás új generációja olyan komoly fejlődésen ment keresztül, hogy képes minden igényt kielégíteni. 

Bármely funkcióra
A LED-ek irányított fényt bocsátanak ki, ennek ellenére általában fénycsíkok formájában találkozunk velük, mennyezeten vagy párkányok mögé bújva – legyen az egy bútor alja, vagy éppen egy ágyvég – hangulatfényként érdekes optikai hatásokat produkálnak. Újabban emellett egyre több olyan csillár készül, melyeket kimondottan LED-égőkre terveztek – léteznek több miniizzóból álló világító kompozíciók, de formai bravúrral párosuló függesztékek is. Ezek a lámpák nem bízzák a véletlenre a vágyott meleg, sárgás fényt, ezért a LED-eket rezes tónusú felületekkel veszik körül. Az ilyen lámpák általános fényforrásként képesek bevilágítani egy egész szobát. 

foscarini_kurage_lifestyle.jpg

Szembarát fények
Mivel a LED-ek nem vibrálnak és nem bántják a szemet, akár szabadon hagyott izzókból – mint a Plumen önálló függesztékként is megálló újdonsága – vagy LED-szalagokból is készülnek világító dekorációk, hangulatos kiegészítők. Teljesítményükhöz nincs szükség arra, hogy bemelegedjenek, amikor bekapcsolják őket, azonnal elérik a kívánt fényerősséget. Még a szín sem okoz számukra gondot, megfelelő keveréssel több mint 16 millió különböző tónust képesek produkálni. 

Plumen-001-LED-Lightbulb-gear-patrol-lead-full.jpg

Mesterlövészek
A LED-ek irányított fénye tökéletesen működik az olvasólámpákban, olyannyira, hogy valójában hagyományos búrára sincs szükség, mert fényszmog nélkül oda világítanak, ahova szeretnéd. Mellettük szól, hogy fényerejük is tökéletesen szabályozható, és a sok ki-be kapcsolással sem veszítenek hosszú élettartamukból. Mivel 12V törpefeszültséggel is üzemeltethetők, kevésbé veszélyesek, gyerekek környezetében is megállják a helyüket. 

zara.jpg

Szöveg: Szász Katalin  Fotó: Zarahome, iqosa, foscarini, gearpatrol

CÍMKÉK: led világításhirdetés

EZT IS Ajánljuk
Praktikus ötletek
A tél színei otthon
Sokunknak semmi kifogásunk a tél ellen. Különösen, ami a színeket illeti: csillogó, kristályos fehérek, tiszta, áttetsző kékek, elegáns, ...

Világítás
Szabadon mozgatható a mágneses kislámpa
A jó designhoz elég egy egyszerű ötlet, ami ezúttal az olvasó- és hangulatlámpa műfaját újította meg. Háttérben a mágnesek.

Világítás
Lopásbiztos bringalámpa
Két kerékhez két lámpa jár, legalábbis a Palomar tervezői szerint. És, hogy ne lophassa el őket senki, egyszerűen zsebrevághatók.

Világítás
Lámpával védekezz az eső ellen
Íme az időjárás-érzékeny asztali lámpa, ami tetszés szerint változtatható, a a hangulatnak és a fényviszonyoknak megfelelően.

Világítás
Világító kozmikus parafa
Egyszerű és közismert alapanyagokból készült látványos lámpaburák, amelyek - legalább is alkotójuk szerint - leképezik a kozmoszt. 

Praktikus ötletek
Az IKEA is LED-re vált
Az IKEA 2015 szeptemberéig a teljes világítási termékválasztékát LED-esre cseréli. Mivel a LED olyan fényforrás, amely működéséhez 85%-kal kevesebb ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek