hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Fazekak forradalma

Felejtsd el a régi zománcozott fazekat vagy az alumíniumkuktát. Gyönyörű formájú és hatékonyan működő újdonságokkal teheted még örömtelibbé a főzést.

R_Junto_Mood16.jpg

A jó öreg vaslábas régóta visszalopódzott a konyhákba, köszönhetően a slow food divatjának. A Sambonet Terra kollekció a Rosenthaltól a legmodernebb formatervezés jegyében született. Egyszerűen ellenállhatatlan.

R_Junto_Mood15.jpg

A különböző külső felületek a divatot szolgálják az Eva Solo edényeinél, hiszen a króm, a matt fekete, a vörösréz vagy a fehér kiválasztható a hasonló adottságú konyhákhoz.

wmf_perfectpro3_.jpg

A kukta sokak kedvence, mert lerövidíti a főzési időt. A WMF PerfectPro nemcsak szép és jól főz, hanem egyetlen gombbal nyitható, illetve zárható is. Anyaga karcolásmentes Cromargan.

A cserépedényeket sokan azért is szeretik, mert egyrészt kiváló minőségű ételek készíthetők benne, másrészt a konyha díszei is. Mint például a Rosenthal kék haltálja.

CÍMKÉK: edény fazék


hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Dekor
Skandináv konyha Eva Solo módra
Bár a látványához még sokan ragaszkodnak, az öntöttvas edények lassan kimennek a divatból, már csak azért is, mert nevetségesen nehezek. Íme Eva Solo ...

Inspiráció
Sarpaneva öntött­vas edény
Timo Sarpaneva elmondása szerint egy egyszerű, hagyományos tárgy újragondolása inspirálta az edény ötletét, na meg hogy egy igazán jó ...

Dekor
Modern kőedények és kőlábasok
Kőedények és kőlábasok nem a kőkorszakból, hanem a legújabb kor vívmánya szerint a modern konyhák impozáns tartozékaként.

Dekor
A nap erejével működő vízlepárló
A fejlődő országok számára tervezett szerkezettel a sós vízből egy nap alatt öt liternyi tiszta, baktériummentes édes vizet lehet nyerni.

Dekor
Itt a hűtő, hol a hűtő
Hiába az ősz, a szeptember még tartogat számunkra meleg napokat. Hálásak is vagyunk ilyenkor a hűtőszekrény feltalálójának. Naponta több tucatszor ...

Inspiráció
Lipovszky-Drescher Mária, az Arany Bogaram bögrék alkotója
Csillogás, finom, nőies rajzolatok, nyíló virágok. Az ébredezdő természet jelenik meg Mária szépséges edénykéin.Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2019 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek