hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés

Divatos cseppfalak

Nem nagy merészség kijelenteni a hidegburkolat egyeduralmának megszűnését, ha a konyhai hátfalról van szó. Mit választhatsz helyette? Megmutatjuk.
 

tükörcsempe A tükör antikolva és a klasszikus metro csempe kiosztását, sőt fózolását követve tükörcsempeként is top trend. Csillogó, figyelemfelkeltő és elegáns.

2617.jpg
márvány Valódi márvány vagy márvány hatású greslap – a mintázat luxus hatást kelt hátfalként és bútorfrontra nyomtatva is.

Névtelen-2.jpg

tégla Az ipari stílussal és a loftok világával azonosított téglaburkolat megfelelő védelmet adó, mosható festékkel cseppfallá változhat.

2861.jpg
dekorüveg Lehet színezett vagy nyomtatott, lefestheted mögötte a falat vagy tapétázhatod – az edzett üveg hátfalnál azonban a kapcsolók helyét előre ki kell fúratni.

4800.w.jpg

beton Impregnálva a beton is alkalmas arra, hogy pótolja a csempét. Szépen kidolgozott felülettel hatásosan erősíti a minimál és a modern konyhák hangulatát.

7H3A4128_OK.jpg

Szöveg: Füzesi Zsuzsa fotó: Darabos György, F. Tóth Gábor (2), SieMatic, London Katalin

CÍMKÉK: burkolat konyhahirdetés

EZT IS Ajánljuk
Inspiráló helyiségek
Jóságos szellemek tanyája
Anikó és családja a hajdani magtár és istálló kulcsait különleges szeánsz keretében kapták meg az előző tulajdonosoktól. A ház minden helyiségében ...

Dekor
Különálló konyhabútor a nappaliba
Amikor a konyha a nappaliba kerül, jól jön, ha igényes és szép a bútor, ugyanakkor a legtöbb konyhai jellegzetesség rejtve maradhat, hogy ne zavarja ...

Átalakítás
Design díjas betonburkolat
Nemzetközi design díjat nyert a betonburkolatok sztárja, a KAZA Concrete mutatós, minőségi és sokoldalú geometrikus burkolataival.

Étkezők és konyhák
A konyha színei
A legfontosabb kérdés a konyha felújításakor, berendezésekor, hogy milyen színekkel teremtsünk megfelelő összhangot. Miképpen rímelhet egymásra a ...

Inspiráló helyiségek
Mini lakás egyszemélyre
Ne keseredj el, ha első lakásod mindössze egy szoba méretű kicsinyke tér, ahol kizárólag a legalapvetőbb funkcióknak jut hely. Bár népes partikat nem ...

Étkezők és konyhák
Stílusos konyhai eszközök karácsonyra
Formatervezett, minőségi és esztétikus konyhai eszközökkel készül a karácsonyra a Mobili Mania.Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek