Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

Divatos cseppfalak

Nem nagy merészség kijelenteni a hidegburkolat egyeduralmának megszűnését, ha a konyhai hátfalról van szó. Mit választhatsz helyette? Megmutatjuk.
 

smoked glass splashbacks_OK.jpg

dekorlemez fémfelülettel A fémek esztétikai élményét és a dekorlemezek műszaki előnyeit ötvözve ez a többrétegű, préselt burkolat tökéletesen víz- és karcálló, könnyen tisztítható.

mirrored-kitchen-splashback-copper-pendant-light-mar13-20150313105728_q75,dx1920y-u1r1g0,c_OK.jpg
tükörcsempe A tükör antikolva és a klasszikus metro csempe kiosztását, sőt fózolását követve tükörcsempeként is top trend. Csillogó, figyelemfelkeltő és elegáns.

5138-10809246_OK.jpg
márvány Valódi márvány vagy márvány hatású greslap – a mintázat luxus hatást kelt hátfalként és bútorfrontra nyomtatva is.

d6fd8eba9e48c26f47131c8d57102756_OK.jpg
tégla Az ipari stílussal és a loftok világával azonosított téglaburkolat megfelelő védelmet adó, mosható festékkel cseppfallá változhat.

kitchen-concrete-splashback-oct14-20150716162727_q75_dx1920y-u1r1g0_c_OK.jpg
beton Impregnálva a beton is alkalmas arra, hogy pótolja a csempét. Szépen kidolgozott felülettel hatásosan erősíti a minimál és a modern konyhák hangulatát.

7387f2055444ba061c141a009bed72aa_OK.jpg
faburkolat Ami jó bútornak, az hátfalnak is tökéletes. Egységes faburkolattal ráadásul harmóniát teremthetsz a konyhával egy térben lévő nappali berendezésével.

splash1-1_OK.jpg
dekorüveg Lehet színezett vagy nyomtatott, lefestheted mögötte a falat vagy tapétázhatod – az edzett üveg hátfalnál azonban a kapcsolók helyét előre ki kell fúratni.

Szöveg: Füzesi Zsuzsa fotó: Original Style, SieMatic, Jasper B. Goldman, Martin Moore

CÍMKÉK: burkolat konyhaEZT IS Ajánljuk
Inspiráló helyiségek
Belvárosi elegancia
Bárhogy is van, a szívem Párizsban dobog igazán – a Champs-Élysées-n sétálva, a Pont Neuf kandelábereit csodálva, no meg a házak míves erkélyrácsait ...

Átalakítás
Burkolatcsere a teraszon
Egy felmérés szerint a teraszok közel 70%-a idő előtti burkolatcserére, javításra szorul. A riasztóan magas szám mögött a terasz tulajdonosok rémálma ...

Inspiráló helyiségek
Színkavalkád
A jó legénylakáshoz – az ötven négyzetméteren kívül – kell még sok-sok szín, nem számít, ha rikítóak… És kell még fiatalos lendület, amiből ezúttal ...

Inspiráló helyiségek
Egy kis hazai thai
Amikor útra kelünk és csodás tájakon járunk, mindannyiunkban megszületik a vágy, hogy egy pici szeletét hazahozzuk a felfedezett országoknak. Úgy ...

Inspiráló helyiségek
Családban marad
Az otthonteremtés hosszadalmas folyamatát többnyire mindannyian végigjárjuk, legtöbbször akkor, amikor családot alapítunk. Terveket szövünk, ...

Átalakítás
Padlóburkolatok a konyhában
Az anyagok és a felületek átgondolt kiválasztásán nagyon sok múlik, ha a konyhánkról van szó. Ekkor dől el ugyanis, hogy kaotikus vagy harmonikus ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek