hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Menő, összecsukható bútorok

Amikor egyetlen tér áll a rendelkezésre, fontossá válik a prakitkus térkihasználás . Rengeteg hely megspórolható, ha összecsukható, mozgatható bútorokat választasz.

A dolgozó sarokban használhatsz lehajtható ajtajú miniszekretert, mely összecsukott állapotban tapintatosan a falhoz simul. A beépített fényforrással a helyi megvilágítás is megteremthető. A munkaállomás elrejtheti a laptopot, a hozzá társított ülőke pedig a nap másik szakaszában az étkezőben tesz jó szolgálatot.

8-e-74.jpg

Az étkezőasztal lehajtható lapjával a konyhaszekrény mellett jól elfér, rá lehet tolni a fehér tárolódobozokra, amelyekben a székek és a kanapé párnái kapnak helyet. A görgőknek köszönhetően gyorsan funkcióba állítható az asztal, felülete pedig a felnyiható lappal növelhető.

Start_2.2849826.jpg.2849827.jpg

10_proektov_skladnoj_mebeli_otlichnaya_ideya_dlya_sohraneniya_prostranstva_v_vashem_dome_int2.jpg

Az ággyá alakítható kanapék nem mindegyike rendelkezik ágyneműtartóval. A fal és az ülőbútor mögé készített, flehajtható fedelű a tárolórész viszont gond nélkül elrejti az ágyneműt nappal, ráadásul kis párkányként működve egy-egy dísztárgy is elhelyezhető rajta.

Szöveg: Boda Ildikó

CÍMKÉK:hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Dekor
40 éves a kanapék shar pei-je
Redőzött bútorhuzatával, ikonikus formájával a mai napig hódit a Togo. Ez a klasszikussá vált kanapé idén tölti be pályafutásának negyvenedik ...

Dekor
Születésnap négy színben
Új színekben, de a megszokott, jól bevált formáit követve ünnepli 25. éves születésnapját a design klasszisnak számító Balance asztal.

Hírek
Megjelent az Otthon novemberi száma!
Hangolódunk az őszre, nem is akárhogyan! Bemutatjuk az évszakra jellemző tradicionális és rendhagyó lakberendezési és dekorációs trendeket – mindig ...

Kislakás
Fiatalos lendület
Sok-sok egyedi ötlet egy praktikus és vidám belvárosi otthonban, mely mindössze huszonhét négyzetméteres. 

Inspiráló helyiségek
Hangulatos olvasókuckók: tökéletes hely a pihenésre
Egy hangulatos olvasósarok lakásunk egyik kuriózuma lehet. Látványelemnek sem utolsó, de igazán nagy élvezetet akkor jelent, ha birtokba vesszük: ...

Dekor
Csináld magad memóriaasztal
Eredeti ötlet mindazoknak, akiknek rossz a memóriája vagy egyszerűen csak emlékeik pontos visszaidézésére vágynak.Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek