hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Így lesz kényelmes a fürdő kislakásban is

Egy kislakás átalakításánál, a helyiségek újrarendezésénél központi kérdés a fürdőszoba: akár áthelyezzük, akár a régit újítjuk fel, mindenképp helytakarékosnak, de kényelmesnek kell lennie.  
 

Ha át szeretnénk alakítani a fürdőt vagy új helyet keresünk neki, hogyan fogjunk hozzá? Milyen költségekkel számoljunk?

Ilyen nagy horderejű munkánál mindig egy gépészeti terv készítése az első lépés. Ennek során derül ki a strangok pontos helyzete, ami meghatározza a lehetőségeinket is. Közkeletű tévedés, hogy a kisebb fürdőszoba olcsóbb. Sok esetben nem tudjuk a szabványméretet használni, a speciális, helytakarékos megoldások pedig drágák lehetnek. Hosszabb időbe telhet a beszerzésük, és a beszereléshez is nagy szakértelem kell.

modern-minimalist-bathroom-3150293_1280.jpg

Mennyire népszerűek a kompakt fürdőszobák, amelyek akár egy gardróbszekrény helyén is elférnek?

A hotelekben és a luxuslakásokban találkozhatunk dobozhatású, akár térbe állított kialakításokkal, 
de egy otthonban, a hétköznapokban mindig eleve dedikált helyiséget találunk.Az egyik legfontosabb pont a zuhanyzó. Hogyan alakítható ki kis helyen? A zuhanytálca alapvetően sok helyet foglal el, így manapság kedveltebb megoldás az épített zuhanyzó. Ebben az esetben tálca helyett csak egy zuhanyfolyókát kell beépíteni, elhelyezése a padlóban 5-10 centimétert igényel.

bathroom-2132342_1280.jpg
Hogyan nyerhetjük a lehető legtöbb tárolóhelyet?

Mindenképp komplett mosdószekrényt javasolnék, aminek a fiókjaiban rengeteg apróság elfér, illetve sokszor még a peremen is van tárolóhely. A pultra ültetett változat foglalja sajnos a legtöbb helyet – bármennyire kedvelt megoldás. Ma már nagyon szép tükrös szekrényeket lehet kapni, a zuhanykabinban pedig – ha épített, és van rá hely – keskeny perem vagy falfülke alakítható ki, amit le lehet burkolni. 

bathroom-1336164_1280.jpg
Hogyan növelhető a térérzet?

A sok üvegfelület mindenképp jó ötlet. Létezik már olyan üveg tolóajtó, amelynek a külső felülete egész alakos tükör, ez szintén tágítja a teret. Egy üvegbetétes harmonikaajtót teljesen el tudunk húzni, amikor épp nem használjuk a zuhanyfülkét, így nagyobbnak érezzük a helyiséget.

CÍMKÉK:


hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Étkezők és konyhák
Csalóka napfény
Bódító fűszeres illatok, perzselő napsütés, kabócák zenéje, azúrkék tenger, hamisítatlan életkedv. Igaz, hogy elsőre ezt a képet egy takaros ...

Átalakítás
Cementlapok művészi geometriával
A cementlapok divatja a kortárs művészeket és tervezőket is elérte. A klasszikus minták helyett íme egy modern művészi dekorációval ellátott ...

Dekor
Trendi csokornyakkendőszék
Lendületes vonalvezetés, modern design párosul a remek tűrőképességű, bambuszból készült székhez. a titok a gyártástechnológiában ...

Világítás
Új geometrikus üvegbúra, akár egy ékszer
Trendi és modern mégis finom és elegáns. Mindezt egyszerre tudja az új geometrikus búrával ellátott függőlámpa. 

Dekor
Bringát a falra!
A bicikli egyre inkább része a mindennapoknak, ezért ideje bekalkulálni a belső terekbe. Íme a legújabb falra szerelhető kerékpártartó.  

Inspiráló helyiségek
Padlástéri romantika
Számos hátrányát felsorolhatnánk a tetőtéri lakásoknak: nehéz bútorozni, kényelmetlen a ferde mennyezet, problémás a világítás elhelyezése. De, mint ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek