hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés

8 tanács, hogyan kínáljuk ingatlanunkat nyáron

Amikor eladó ingatlanunkat személyesen tekinti meg az érdeklődő, jusson eszünkbe: ez az egyetlen esély arra, hogy a potenciális vásárló meglássa benne új otthonát, megszeresse, és vételi ajánlatot tegyen.

ingatlan, eladás, nyár, tanács, tipp, hogyan kínáljuk

Megnöveli eladási esélyeinket, ha az aktuális évszak előnyeit kihasználva felkészítjük a házat vagy a lakást, hogy a legvonzóbb formáját mutassa az érdeklődőknek. Íme, néhány hasznos tipp arra vonatkozóan, hogyan készüljünk fel a vevők fogadására nyáron.

1.    Kertes ház esetén az előkertet és a kertet tegyük rendbe. Legyen rendezett és átlátható. Ha előkertünk nem mutatós, akkor egy-két szobanövénnyel színessé tehetjük, amíg a látogatás tart. A szép külső értékesebbé teszi a házat és az érdeklődő biztosan ki fog szállni autójából, hogy belülről is megnézze a házat.

2.    Segítsünk a különböző élethelyzetben lévő érdeklőknek, hogy saját életterüket is megláthassák a kertünkben. Például a játékokat csoportosítsuk a kert egy bizonyos területére. Ezzel elérjük, hogy az üzletember vagy gyermektelen házaspár a kerti összejövetelek helyét fedezi fel, ugyanakkor egy gyerekes család esetén is megfelelő lesz az összkép.

3.    Növeli az ingatlan értékét, ha bizonyítjuk, hogy az ingatlan hasznos területe jelentősen megnő, amint azt az időjárás megengedi. A kertet, teraszt, erkélyt – attól függően, hogy melyik szobából vagy a konyhából megközelíthető-e –, alakítsuk ki az adott helyiség folytatásaként.

4.    Terasz, kert esetén vegyük elő a kerti bútort, töröljük át, az asztalra tegyünk terítőt, a vázába virágot, és máris kész a zöld szoba.

5.    Erkély vagy loggia esetén a padlóra tegyünk ki rongyszőnyeget, széket vagy kültéri fotelt és egy kis asztalt terítővel, gyümölcsökkel – így máris kaptunk egy jól használható félszobát, pihenő sarkot.

6.    Tartsuk hűvösen a lakást, házat. Kora reggel szellőztessünk ki és ne nyissunk ablakot forróság idején. Ha légkondicionáló berendezésünk van, a kinti hőmérsékletnél maximum 8 Celsius fokkal állítsuk hűvösebbre. Senki sem szeretne egy hűtőházat megvenni!

7.    Mutassunk az érdeklődőnek olyan fényképet, amelyeken más évszakban is látszik az ingatlan.

8.    Kincset érhet például, ha az érdeklődő láthatja a téli hóembert a kertben. Társasház esetén előre örülhet a jövendőbeli tulajdonos, hogy a havat rendszeresen takarítják, és a ház környékén, télen is zavartalanul parkolhat majd.

Herger Mónika
Home Staging és ingatlanmarketing szakértő   
www.IngatlanSiker.hu
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Inspiráló helyiségek
Tárolókkal, tágasan
Egy kisgyerekes családban bizony sok holmi összegyűlik. Edina és Csaba számára így az egyik legfontosabb lakberendezési szempont az volt új budai ...

Inspiráló helyiségek
Stílusos értéknövelés egy pesti lakásban
A változó körülmények és az előre nem látható események Gabi életében is fordulópontot hoztak. A választások és a nehéz döntések sorában csak az ...

Inspiráló helyiségek
Látványos térnövelés
Aki nagy terekhez szokott, nem szívesen költözik kisebbe, ám az alapterület csökkenése nem feltétlenül áll egyenes arányban a szűkös térérzettel. ...

Inspiráló helyiségek
Férfias energiák egy eklektikus lakásban
Egy legénylakás megalkotása izgalmas kihívásokat rejthet magában, főleg ha tulajdonosa nem hétköznapi figura. Fruzsa Róbert spinning edző és ...

Praktikus ötletek
Ingyen telek a CSOK-osoknak
Az önkormányzatok is kezdik felfedezni, hogy milyen lehetőségek rejlenek a családok otthonteremtési kedvezményében (CSOK). Egyre több település ...

Hírek
Megdöbbentő összegek: itt a legmagasabbak az ingatlanárak
Bár valamelyest csökkentek az árak 2018-hoz képest, a tavalyi év összegzése alapján még mindig Monacóban találhatóak a világ legdrágább ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek