hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés

Forradalmi kőburkolatok

A Slate Design innovatív kőfurnér lapjai forradalmasítják a falburkolásról eddig alkotott képet. A kőfurnér lapok olyan jellegű burkolat kialakítást tesznek lehetővé, melyek eddig a hagyományos, vastag kőburkolattal elképzelhetetlenek voltak. Segítségükkel rendkívül gyorsan, hatékonyan elvégezhető bármely otthon, üzlet vagy szálloda exkluzív burkolása.

 

A Slate Design kőfurnér lapok természetes pala kövek egyes rétegeinek hőtechnikai szétválasztásával jönnek létre. A termék egyik oldala valódi pala kő, a hátoldala pedig fekete, illetve áttetsző üvegszál erősítéses műgyanta vagy természetes rost. Ennek köszönhetően egy könnyű, rugalmas, hajlékony kőburkolatot kapunk, amely számos kül- és beltéri felületre felragasztható.

 

A Slate Design kőfurnér lapok 3 különböző kategóriában választhatók. Valamennyiről egységesen elmondható, hogy 122*61 cm-es standard lapméretben érhetőek el, mintegy 22 féle természetes pala textúrával.

 

Az induló terméknek számító, mintegy 1,2-2,0 mm vékony Slate Design LiteStone kőfurnér lapok egyaránt alkalmasak kül-, és beltéri falburkolásra, illetve felhasználhatjuk vizes helységekben is közvetlenül a régi csempére ragasztva. Használhatók tégla, gipszkarton, habszivacs, beton vagy műanyag hordozófelületen egyaránt. A LiteStone kőfurnér lap a kb. 1,5 kg/m2-es súlyának köszönhetően rendkívül könnyen, egyszerűen és olcsón mozgatható, szállítható. A nagy lapméretnek köszönhetően gyors és látványos falburkolásra alkalmas fugával, vagy akár a nélkül. Bizonyos textúrák elérhetőek 210*105 cm-es lapméretben is, melyekkel akár komplett ajtófrontot is burkolhatunk!

 

A Slate Design Translucent kőfurnér lapokkal az áttetsző műgyantás hordozófelületnek köszönhetően az onyxhoz és alabástromhoz hasonló látványos hatást érhetünk el háttérmegvilágítást alkalmazva, ami fantasztikusan kihozza a természetes pala különféle rajzolatát. A Translucent kőfurnér lapok bizonyos színek esetében ugyancsak elérhetők 210*105 cm-es méretben.

 

A természetes rost szövet hordozóval ellátott, rendkívül vékony (<1mm), és extrém hajlékony Slate Design EcoStone kőfurnér lapok tökéletesen alkalmasak akár beltéri oszlopok, vagy bútorok felületének kialakítására, burkolására is. A mindössze 0,85 kg/m2-es súlynak köszönhetően a burkolás minden eddiginél egyszerűbbé válik.

Varázsoljon egészen egyedi, exkluzív, valódi kőburkolat felületet otthonába, üzletébe, irodájába!(x)

 

További információk: www.SlateDesign.hu

 

 
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Átalakítás
Slate Design - Hajlik, mint a kő
  Elsőre talán kissé furcsának tűnhet, de mára már valósággá vált: a Slate Design innovatív kőfurnér lapjai olyan burkolat kialakításokat tesznek ...

Inspiráló helyiségek
Formába öntve
A fiatal házaspár, mire második gyermekük megérkezett, a főváros határában, kertvárosi környezetben építette meg új családi házát. A berendezéséről ...

Praktikus ötletek
Szakértőnk válaszol a homlokzatburkolatokról
Egy homlokzat reflektálhat a környezetére, kővel, fával is burkolható!

Praktikus ötletek
Állati jó kőburkolat
Milyen egy állati jó kőburkolat? Pont olyan, mint egy kőszobor: nemcsak lenyűgözően szép, de méltósággal kiállja az idő próbáját is!

Praktikus ötletek
Ezzel burkold a házat, ha unod a vakolatot!
Vakolat helyett más köntösbe bújtatni a házat? Egy jó homlokzat egyedi és maradandó, amely a személyiségünket ia tükrözi. Dönteni pedig időben kell, ...
Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek