hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Balatonra néző lakások

A Siófoki ezüstparton, a belvároshoz közel, de mégis megfelelő távolságra a nyugodt pihenéshez, kikapcsolódáshoz különleges megjelenésű épületegyütteseket tervezett az Ekler Építész Iroda. Az új építésű ingatlanok új gazdáikra várnak.

ingatlan, lakás, Balaton, Siófok, ezüstpart, Ekler építész Iroda, Vip Kft.

Az épületek egyedi elhelyezkedésének köszönhetően minden lakás gyönyörű balatoni panorámával rendelkezik.A lakópark közvetlenül a vízparton, 2,6 hektár csendes, ősfás területen fekszik. Az alacsony beépítettségnek köszönhetően szokatlanul nagy és gondosan kialakított, ápolt zöldterület biztosítja a lakók, nyaralók komfortját, nyugalmát. A különleges megjelenésű épületegyüttesek az EKLER ÉPÍTÉSZ IRODA tervezésében készültek.

A lakóparkot alkotó épületek a strandtól mindössze 50-100 méterre találhatók. A lakóparkból közvetlen kijárási lehetőség kínálkozik a Balaton-partra. Az épületek előtt elhelyezkedő sétányt az önkormányzat alakította ki és gondozza, ennek köszönhetően a lakópark környezete rendezett, ápolt. A közelben 500 méteren belül gyógyvizes uszoda, teniszpályák, és wellness-centrumok találhatók. A siófoki vitorlás és nagyhajó kikötő 1,2 km-re és egy másik kishajó kikötő 1 km-en belül van. 10 km-en belül golfpálya, lovarda biztosít kikapcsolódási lehetőséget.

Fontos volt számunkra, hogy minden lakásból közvetlen kilátás nyíljon a tóra. Ezért beépítési koncepció két új sávban rendeződő keskeny alapú, forgatott épületek sorából áll. Az épületek fürtösen, a sorukból jobbra és balra kifordulva néznek a Balaton felé. A keskeny épülettömegekbe hosszúkás lakásokat terveztünk. A lakások part felöli végén így szélesen üvegezett teraszokon át teljes szélességükben megnyílnak a lakások nappali és étkező terei a páratlan balatoni kilátás felé.

ingatlan, lakás, Balaton, Siófok, ezüstpart, Ekler építész Iroda, Vip Kft.

A lakások óriási, Balatonra néző terasszal kerülnek kialakításra, a hátsó szobákból is nyílik terasz. A lakások egyedi fűtéssel vannak ellátva: radiátoros központi fűtéssel, elektromos kazánnal. Az épületek liftes kivitelűek. A lakásokhoz jár 1 db parkolóhely, osztatlan közös földtulajdon és a fölszinti lakásokhoz saját kert is tartozik, továbbá lehetőség van tároló megvásárlására is.

ingatlan, lakás, Balaton, Siófok, ezüstpart, Ekler építész Iroda, Vip Kft.

A Vip Kft. ingatlanberuházóként, a tervezéstől a saját építőipari kivitelezésen át az értékesítésig, komplex tevékenységet lát el. Európai színvonalú lakásokat építünk és értékesítünk. A VIP Service Kft. 1989. óta foglalkozik komplex építőipari beruházási tevékenységgel. Németországi és oroszországi lakásépítések után Budapesten és a Balaton-partján építünk lakóparkokat. (x)

www.viplakoparksiofok.hu
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Hírek
Keltsd új életre otthonod!
A Praktiker új tavasz kollekciója, amelyet a virágos rét ihletett, elhozza otthonunkba a legfrissebb nyugat-európai trendeket.

Inspiráló helyiségek
Elegáns eklektika a belvárosban
Klasszikus elegancia kortárs bútorokkal és keleti motívumokkal fűszerezve, mindez egy olyan tágas lakásban, ami a polgárság fénykorát idézi meg. ...

Inspiráció
Érkezik a tavasz - borítsd virágba otthonod!
Költöztesd a nyíló virágokat otthonodba. A díszpárnákkal könnyen tavaszi hangulatot varázsolhatsz az egész lakásban. 

Praktikus ötletek
Kisebbek is az új lakások
A korábbiaknál egyharmaddal kevesebb lakás épült idén, vagyis – leszámítva az állami nagyberuházásokat – az építőipar még messze nincs túl a ...

Inspiráló helyiségek
Luxus legánylakás Isztambulban
Vannak lakások, amelyeket a jól kitalált ötletek egészen különlegessé és egyedivé tesznek. Épp ilyen az a loft lakás is, ami egy egyedülálló ...

Inspiráló helyiségek
A szecesszió nyomában
A friss szem többet lát azokból az értékekből, amik mellett mi nap mint nap elhaladunk. Így volt ez Stephennel is, aki Buenos Aires után választotta ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek