hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés

Klasszikus színpár: inspiráció fekete-fehér enteriőrhöz

A klasszikus színpár, a fekete-fehér is lehet izgalmas és vidám, ha jól átgondoljuk a tervezést otthonunkban és odafigyelünk a részletekre. Színes kiegészítőkkel, zöld szobanövényekkel például sokat lágyíthatunk az egyébként talán kissé férfias stíluson.

Geometrikus minták

A hálószobát a geometrikus mintájú tapéta uralja ebben a skandináv stílusban berendezett otthonban. Az üdeségét a növényi motívumok és a sárga éjjeli szekrény adja.

2574.jpg

Puha textilek

A fehér falak és a kevés, egyszerű vonalú bútor segít növelni a térérzetet ebben a hálóban, a puha textilek, a fényforrások és a növények pedig az otthonosságról gondoskodnak.

3454.jpg

Skandináv letisztultság

A skandináv letisztultságot és a klasszikus fekete-fehér színpárt melegebbé teszi a bársonyhuzatú kanapé és a következetesen alkalmazott diószínű fafelület ebben a csodás nappaliban.

feketefeher1.jpg

Fiatalos lendület

A nappali sarkában épp elfér a dolgozósarok, míg a háromszemélyes kanapé térbe fordításával kijelölték a nappali kikapcsolódásra szolgáló részét. A szürke-fekete párosába geometrikus mintás textíliák csempésznek fiatalos lendületet. A beton hatású falra saját fekete-fehér fotóikból álmodtak meg galériafalat a tulajdonosok. 

feketefeher2.jpg

Szürkés árnyalatok

A szürke árnyalatai, sok meleg fafelület és egy puha fejvég teszik otthonossá ezt az egyszerű, de minőségi anyagokkal, bútorokkal berendezett hálót. Néhány stílusos fotó a fő hangulatteremtő. 

feketefeher.jpg

Kontrasztos

A fehér-fekete skála minden árnyalata szerepet kap ebben a fürdőben, épp megfelelő arányban. Míg a padlóra és a falra ugyanaz a betonszürke kerámialap került, a fehér mosdóhoz és szekrényhez kontrasztos fekete lapot választottak a tulajdonosok. A faltól falig tartó tükör megkétszerezi a látványt. 

lakas8.jpg

Fotók: Vikman András, Gavallér Sándor, F. Tóth Gábor
hirdetés

Legnépszerűbb témák
Stílusos otthonok
Cementgyárból luxusotthont varázsolt az építész
Egy építész fantáziát látott egy elhagyott cementgyár épületében és közel 4 évtized alatt luxusotthont varázsolt belőle.

Utazás
Eladó a ház, amely az Üvöltő szeleket inspirálta
Eladó az a ház, amely Emily Brontë Üvöltő szelek című regényét inspirálta.

Megoldjuk
Praktikus megoldások térelválasztásra
Lehet a lakásunk aprócska vagy tágas, nem biztos, hogy minden helyiség úgy van elrendezve benne, ahogyan szeretnénk. Praktikus ötletekkel, ...

EZT IS Ajánljuk
Praktikus ötletek
A beltéri ajtó, mint tér-illuzionista
Előfordul, hogy egy adott helyiség alapterülete teljesen ideális, de a bútorok és a kiegészítők miatt mégis túlzsúfolt érzetet kelt. Ilyenkor két ...

Stílusos otthonok
Fekete-fehér
Fehér és fekete a jin és a jang képviselői, a világos és a sötét, a nappali és az éjszaka ellentétét és egységét szimbolizálják. Párosításukkal ...

Dekor
Kinyitható asztalok
Akárhányan is éljenek egy otthonban, egyedül vagy nagycsaládban, szinte biztos, hogy időnként – ki gyakrabban, ki ritkábban – megvendégelik ...
Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek