Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

Új tematikus portált indít a Terrán a tetőépítőknek

Tetotepitek.hu néven új, tematikus oldalt indít a Terrán a vásárlói igények minél kifinomultabb kiszolgálása érdekében. Célja, hogy megbízható, hasznos és érdekes tartalmakkal segítse a tetőfedés előtt állókat a nagy döntés meghozatalában.

A 21. század embere napjaink hatalmas információs tengerében egyre inkább csak az online tartalmakra hagyatkozik. Szinte alig lapozzuk fel a családi ereklyének számító szakácskönyvet, amit még a nagyi hagyott ránk, és ritkábban hívjuk édesapánkat, hogy hogyan szereljük össze az új konyhaszekrényt. Sok mindenre választ kapunk a különböző digitális platformokon. Azonban vannak dolgok, amikhez nem elég egy jó recept vagy esetleg egy felszínes oktató videó, mert alaposabb ismeretet igényel a kivitelezésük a saját és családunk védelmében egyaránt. Egyik ilyen dolog a tetőfedés.

A tető egyik fő funkciója az otthonunk védelme. Tetőt általában egy életre választunk, sőt, azt szeretnénk, hogy gyermekeink és unokáink is gond nélkül élvezzék annak védelmét. A természet erői azonban gyakran megtalálják az esetleges gyenge pontokat, ezért fontos, hogy az minden esetben szakszerűen készüljön el. 

Tetőtépítek a Terránnal

A Terrán annak érdekében, hogy minél alaposabb és megbízhatóbb, naprakész információkkal szolgáljon vásárlóinak, létrehozta tetotepitek.hu tematikus portálját.

Célunk, hogy az oldalon megjelenő könnyedebb tartalmakkal, inspirációkkal, ötletekkel segítsük a felhasználókat, de komolyabb szakértői cikkeket is publikálunk, melyek a döntéselőkészítésben nyújtanak támogatást. Minden tartalmunkat szakértőink lektorálják, így megbízható háttértámogatást tudunk nyújtani tetőfedéssel összefüggésben felmerülő kérdésekkel kapcsolatban. Az oldal könnyen kezelhető és szűrhető lesz, reméljük sokak számára jelent majd megbízható tudásforrást” – mondja Tóth Szabolcs, a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. regionális marketing igazgatója.


Galériához klikk a képre!

A tetotepitek.hu további különlegességekkel is várja olvasóit. Az oldalon megtalálható tető kalkulátorral egyszerűen és gyorsan választ kaphatunk kérdéseinkre a tetőépítéssel és a felmerülő költségekkel kapcsolatban, de akár ingyenes tetőfólia kiadvány is igényelhető, melynek segítségével kézzel fogható információkhoz jutunk a tető egyik legérzékenyebb pontját, az alátéthéjazatot illetően.

A felületen segítséggel szolgálnak többek között azzal kapcsolatban is, hogy milyen igényekhez milyen tetőcserepet érdemes választani, valamint bővebb ismertetőkkel találkozhatunk az új termékek, innovációk vonatkozásában. A tervek szerint a vállalat itt is kiemelt figyelmet fordít a fenntartható építészetre, ezért többek között a cég különleges fejlesztéséről, a Generon napelemes tetőcserépről és annak előnyeiről is szó esik majd.

Mindenki megtalálja a számára fontos, keresett információkat legyen az bemutató videó, szakember-kereső vagy inspirációs ötlettár.

Fontos kiemelni, hogy ugyan bizonyos műveleteket magunk is el tudnánk végezni (pl. gallyak, ágak eltávolítása a tetőről stb.), mégis az az egyértelmű gyártói ajánlás, hogy minden esetben szakember végezze el ezeket a munkákat.

A szakértelem fontossága mellett nem elhanyagolható a biztonság kérdése sem. Magasban dolgozni, a tetőn mozogni már önmagában is veszélyes, különös körültekintést és biztonsági intézkedéseket igénylő feladat.

A helyes döntés meghozatalában a Terrán szakértői díjmentes tanácsadással állnak rendelkezésre!

www.tetotepitek.hu

Legnépszerűbb témák
Hírek
Megjelent az OTTHON Házak különszámunk
Ez az év is számos újdonságot hozott a házépítés területén, ráadásul küszöbön áll a 2021-ben életbe lépő szigorú energetikai előírás nem kisebb ...

Hírek
Megjelent az OTTHON októberi száma
Októberben bár az egyre lejjebb kúszó hőmérséklet miatt időnk legnagyobb részét odabent töltjük, azért a kültéri örömökről sem mondunk le teljesen. ...

Hírek
Ezt az otthont választották az év házának
Átadták az év háza díjakat. Családi ház kategóriában a fődíjas egy hűvösvölgyi otthon lett.

EZT IS Ajánljuk
Inspiráló helyiségek
Virágzó romantika
A Bakonyba későn köszönt be a tavasz – nem úgy e vidéki otthonba, amely évszaktól függetlenül mindig virágzóan friss hangulatú. Talán a természet ...

Megoldjuk
Így lesz egyedi és harmonikus otthonod homlokzata
Szinte mindenkinek van kedvenc színe, ami jellemzően megjelenik a ruhatárában és az otthonában is. A különböző árnyalatok használatakor érdemes ...

Inspiráló helyiségek
Merész újítás stílusváltással
Nehéz olyan stílust találni, ami kiállja az idő próbáját. Juditék mégis ezt tűzték ki célul maguk építette fótligeti házukban.
Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek