hirdetés
hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés
hirdetés

Megfelelő tervezés = élhető lakásalaprajz = könnyedén berendezhető otthon

Egy lakás berendezhetősége, megfelelő elrendezése a tervező rajzasztalán dől el. A minden szempontból körültekintően megtervezett épület, valamint a benne található lakások ügyes kialakítása együttesen garantálja a vásárlók lehetőségét arra, hogy életterüket könnyen a saját igényeikhez hangolják.

A Budai Walzer lakópark 1. ütemének épületein több tervezőcsapat is dolgozott az előírásoknak megfelelően, továbbá figyelembe véve a kereslet támasztotta igényeket, mind a lakásméretben, mind a kialakításban, melyekre a Beruházó SISKIN Cégcsoport a korábbi fejlesztéseinek (Kondorosi Lakónegyed, Budai Bolero Lakópark) tapasztalatára hagyatkozott.

budai1.jpg

A vásárlói igények szerteágazóak, egy lakóparkot nem lehet kizárólag csak nagy, vagy csak kis lakásokkal megtölteni, a méreten túl fontos a helyiségek elosztása, száma, továbbá az sem mindegy, hol helyezkednek el a nyílászárók, mennyi fény érkezik a lakásba, vagy éppen honnan közelíthető meg a terasz.

A Budai Walzer lakáskínálatát elnézve az építészeknek sikerült a maximumot nyújtaniuk. A 30 nm-es hálófülkéstől a 90 négyzetméteres nappali plusz 3 szobás otthonig rengeteg variációt felvonultató repertoárban, korra és nemre való tekintet nélkül mindenki megtalálhatja az elképzelésének leginkább megfelelőt.

A XI. kerület gyors ütemben fejlődő Duna közeli részén épülő lakópark esetében a tervezők lelkiismeretes munkát végeztek, és ez a lakások berendezhetőségében is megmutatkozik. A 3D-s látványterveken jól látszik, hogy még egy viszonylag kisebb alapterületű, N+1-es kislakásban is kényelmes, otthonos élettér alakítható ki.

budai2.jpg

A Budai Walzer mellett voksoló vásárlók kérhetnek belsőépítészeti és lakberendezői tanácsadást is a vevőegyeztetések során, hiszen egy szakember segítségével mindig könnyebb elérni a megálmodott végeredményt. Rengeteg lakberendezési trükk áll a rendelkezésünkre a belső tér kialakításánál, ugyanakkor néhány aranyszabállyal is érdemes tisztában lenni. A sötét színek szűkítik, míg a világosak tágítják a teret. Sok múlik a világításon is, egyre divatosabbak a színes fényforrások, és szerencsére a LED-technológia fejlődésével igazán látványos és kis energiaigényű installációk alakíthatók ki bármely helyiségben, gyakorlatilag pillanatok alatt. Érdemes elgondolkodni a bútorok beszerzési forrásán, sok esetben egy adott helyre, egyedileg megépíttetett szekrény sokkal jobb helykihasználást eredményezhet, mint az előregyártott nagyszériás bútordarab alternatívája. A lakberendező segíthet a színek és árnyalatok, illetve mintázatok között eligazodni, ráadásul tisztában van a legmodernebb trendekkel, ha éppen a vásárló annak megfelelő kialakításra vágyna.

3d felül .jpg

A Budai Walzer lakáskínálatába, amely a www.budaiwalzer.hu oldalon érhető el, minden lakáshoz tartozik berendezett, 3D-s látványterv és alaprajz, amelyek tökéletes gondolatébresztők. A minták segítségével a vásárlók jól láthatják és könnyebben elképzelhetik, hogy az egyes helyiségek mekkora életteret biztosítanak, adott esetben időben érzékelhetik még azt is, ha esetleg alábecsülték a szükségleteiket.

Nézd meg weboldalukon, hogy melyik lakásban éreznéd jól magad! Amennyiben, bővebb információra lenne szükséged, értékesítőik készséggel állnak rendelkezésedre a +36 1 203 78 76 telefonszámon. (x)

budai00.jpg



hirdetés
Legnépszerűbb témák
Stílusos otthonok
Béke és nyugalom stílusos környezetben: 5 mesés nyaraló a Balatonnál
Túlvagyunk a tavasz közepén, lassan ideje megtervezni az idei nyaralást! A szerencsésebbeket nyaraló várja a Balaton-partján, így elég csak oda ...

Dekor
Kedvenceink kedvencei: Szabados Ágival beszélgettünk
Szabados Ágit korábban hírműsorvezetőként, ma az olvasás nagyköveteként ismerhetjük, aki minden otthonba olvasókuckót álmodik.

Inspiráló helyiségek
Valódi vadregény: egy magával ragadó rábaközi kert
Már-már bukolikus hangulat uralkodik Zoltán rábaközi kertjében, amely lágy ívekben kanyargó ösvényekkel, ligettel, tóval és a nyugalom ajándékával ...

hirdetés


EZT IS Ajánljuk
Hírek
Szerelem első lakásra
Becsöngetsz egy hirdetés alapján ideálisnak tűnő lakásba, az ajtó nyílik, szívélyesen betessékelnek, de már az előszobában hatalmába kerít az érzés: ...

Stílusos otthonok
Merész megoldások egy budapesti otthonban
Tökéletes szimbiózisban él együtt múlt és jelen Barnabás budapesti otthonában. Építészként különös finomsággal érte el, hogy a sok szokatlan, merész ...

Hírek
Sinfonia Concertante a Zeneakadámián
A Ferencsik bérlet bécsi klasszikus repertoárja zenei „alakformáló menü”, hiszen Haydn és Mozart műveit a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a szokott ...








Fizess elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.



otthon.hu © 2024 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás    Játékszabályzat

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek