hirdetés
hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés
hirdetés

Hamarosan itt az OTTHONDesign Ősz kiállítás

November 4-6. között rendezik az OTTHONDesign Ősz kiállítást a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. Idén ez lesz az utolsó olyan jelentős esemény idehaza, amelyen az építkezők, lakásfelújítók egy helyen találkozhatnak a lakberendezési és dizájn szakma képviselőivel. Az OTTHONDesign Ősz kiállítás látogatói egy jeggyel tekinthetik meg az Esküvő Kiállítást is. 

A szervezők a kiállítók újdonságai, innovatív megoldásai mellett ezúttal is számos szakmai és közönségprogramot kínálnak a látogatóknak péntektől vasárnapig, a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ H pavilonjában. 

INGYENES LAKBERENDEZÉSI TANÁCSADÁS – VR LAKBERENDEZÉS

A kiállítás egész időtartama alatt, előzetes regisztrációval ingyenes lakberendezési tanácsadást tart a Lakberendezők Országos Szövetsége. Első Közös Otthon standjukon a legújabb trendeket mutatják be, ahol ezúttal a VR designer LAB közreműködésével virtuális túrát is szerveznek a megtervezett lakásokba.  

DIY WORKSHOPOK – TEXTILFONÁS, WOODLIKE

A kiállítás idején számos bemutató és workshop lesz. A Szőnyegtervezők Társasága (SZETT) a tagok által tervezett szőnyegeket, párnákat és egyéb textileket mutat be, egyúttal pedig workshopot is tart a három nap alatt: újrahasznosított filcből készítenek a helyszínen kosarat a látogatók aktív közreműködésével. A WOOD LIKE workshop ezúttal olyan DIY workshopok sorozata, amelyeken laikusok és az asztalos szakmával közelebbről is megismerkedni vágyók alkothatnak közösen. 

WOOD LIKE AFTER – NYERTES BÚTOROK FIATALOKTÓL

A WOOD LIKE After Pop Up pedig a FABUNIO (Magyar Fa- és Bútoripari Szövetség) pályázatán nyertes, pályakezdő fa- és bútoripari szakemberek munkáit mutatja be, értékesítési lehetőséget is biztosítva. A kiállítás mottója: „Hazaiak, fiatalok, tehetségesek és most megmutatják, mit tud a kreatív faipar. Ismerkedj, beszélgess, vigyél haza magyar bútort!”

GASZTRONÓMIA, FENNTARTHATÓ LAKBERENDEZÉS, BOOOK KITCHEN

A BOOOK Kiadó színpadi beszélgetéseket, bemutatókat szervez a kiállításon, szombaton többek között Ambrus Évával, Vágó Pirossal és Gáspár Beával is találkozhatnak a kiállításon, vasárnap pedig Csalár Bence beszélget a színpadon a fenntartható lakberendezésről. A BOOOK Kitchen standjukon Cserháti Tamara ad ízelítőt az izraeli gasztronómiából. 

SZÍNPADI PROGRAMOK

A kiállítás színpadán még további beszélgetések, kiállítói gyakorlati bemutatók is várják a lakberendezés szerelmeseit, a lakásukat felújítani, szépíteni vágyókat.

A FA-ÉS BÚTORIPARI, VALAMINT A DESIGN SZAKMA SEM MARAD PROGRAM NÉLKÜL

A szakmai programok közül kiemelkedik a FABUNIO (Magyar Fa- és Bútoripari Unió) szakmai konferenciája, a Wood Smart, amelyen pénteken a fa- és bútoripar kitörési lehetőségeiről beszélgetnek a részvevők. A kiállítók között idén is számos hazai és külföldi cég lesz jelen, de a szervezők kiemelten fontosnak tartják az országok úgynevezett kollektív standjait. Romániából például 11 bútorgyártó cég hozza el kínálatát a klasszikus bútoroktól a modern design bútorokig, amelyek egy csaknem 400 négyzetméteres közös területen lesznek megtekinthetők. 

Az Indonéz Kereskedelemfejlesztési Központ (ITPC Budapest) szervezésben négy cég részvételével kaphatnak ízelítőt a látogatók az indonéz bútorokból, melyek – a szervezők megfogalmazása szerint – „a kényelem, esztétika, tartósság és fenntarthatóság művészetét képviselik”.

otthon1.jpg

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

  • Nyitvatartás: 2022. november 4-6. naponta 10-18 óráig (vasárnap 17 óráig). 
  • Bejárat az I. kapu, Főépület felől. 
  • A parkolás a látogatók számára díjmentes. 
  • A kiállításra szóló belépők a helyszínen és kedvezményesen online, valamint a HUNGEXPO applikációján keresztül is megvásárolhatók. 
  • Bővebb, folyamatosan frissülő információ: osz.otthon-design.hu 

Az OTTHONDesign kiállítással egy időben rendezik november 5-6. között az Őszi Esküvő kiállítást, amely az OTTHONDEsign Ősz kiállításra érvényes belépőjeggyel látogatható. Az ország egyik legnagyobb menyasszonyi ruha show-ján találkozhatnak a legújabb menyasszonyi ruha trendekkel, és számos különleges programon vehetnek részt. Ilyen például a Próbaesketés, ahol Tóth Mihály vezetésével a párok előre átélhetik, kipróbálhatják egy profi esküvő minden pillanatát. A kiállításon adják át hetedik alkalommal az Év Esküvői Fotósa pályázat díjait. 

ODosz2022_webfejlec_hu_UJLOGO.jpg



hirdetés
Legnépszerűbb témák
Stílusos otthonok
Béke és nyugalom stílusos környezetben: 5 mesés nyaraló a Balatonnál
Túlvagyunk a tavasz közepén, lassan ideje megtervezni az idei nyaralást! A szerencsésebbeket nyaraló várja a Balaton-partján, így elég csak oda ...

Dekor
Kedvenceink kedvencei: Szabados Ágival beszélgettünk
Szabados Ágit korábban hírműsorvezetőként, ma az olvasás nagyköveteként ismerhetjük, aki minden otthonba olvasókuckót álmodik.

Inspiráló helyiségek
Valódi vadregény: egy magával ragadó rábaközi kert
Már-már bukolikus hangulat uralkodik Zoltán rábaközi kertjében, amely lágy ívekben kanyargó ösvényekkel, ligettel, tóval és a nyugalom ajándékával ...

hirdetés


EZT IS Ajánljuk
Stílusos otthonok
Csodás vintage otthon
Négy hónapig tartó felújítás és sok ember kitartó munkája kellett ahhoz, hogy a rossz állapotú budapesti lakásból kényelmes otthon lehessen, ami ...

Inspiráló helyiségek
Kukkants be a Strohm Teka budapesti bemutatótermébe
Szeretnél a fürdőszobádból egy igazi wellness-oázist varázsolni? Ismerd meg a Strohm Teka stílusos, innovatív és fenntartható megoldásait: tarts ...

Megoldjuk
Minden otthonnak jár a luxushangulat – Hogy hogyan, abban Sütő Enikő segít
Sütő Enikő a divat és a lakberendezés világában is otthonosan mozog. Amellett, hogy maga is számos enteriőrt megtervezett már, a Spektrum Home ...








Fizess elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.



otthon.hu © 2024 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás    Játékszabályzat

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek