hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés

Változtat a mennyiségi korlátozáson húsvétra a SPAR

Közeledik a húsvét, az ünnep ideje, s a legtöbb családban az elkövetkező napokra időzítik a nagyobb bevásárlásokat. A SPAR Magyarország számára fontos a vevők minőségi és mennyiségi kiszolgálása, ezért a hazai áruházlánc 2023. március 30. és április 8. között egyes termékek esetében megnöveli a maximálisan megvásárolható mennyiséget.

Az intézkedésnek köszönhetően a kristálycukorból már 4 kilogrammot, lisztből 10 kilogrammot, csirkemellből 4 kilogrammot vagy négy tálcányit, 1 literes olajból 4 darabot, tojásból 50 darabot, 2,8%-os UHT tejből pedig 6 litert vásárolhatnak egy-egy alkalommal a SPAR vevői. Ezzel a vállalat jelentősen megemelte a korábban elérhető mennyiségi plafont. 

„Tavaly augusztusban azért kellett egyes árucikkekre mennyiségi korlátozást bevezetnünk, mert így tudtuk mindenki számára elérhetővé tenni a friss, minőségi termékeinket. Úgy tapasztaltuk, hogy ezt az intézkedést szükségesnek tartották, és elfogadták a fogyasztók is. A húsvéti időszakra tekintettel az eddig limitált darabszámban vagy mennyiségben kapható egyes alapvető élelmiszerek esetében megemeljük a megvásárolható mennyiséget a SPAR, INTERSPAR és City SPAR áruházakban, valamint a SPAR Online shopban, ezzel is alkalmazkodva vevőink igényeihez” – mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője. 

Az alábbi termékek maximálisan megvásárolható mennyisége 2023. március 30. és április 8. között a SPAR, INTERSPAR és City SPAR áruházakban, valamint a SPAR Online shopban az alábbiak szerint alakul: 

spar.jpg



hirdetés
Legnépszerűbb témák
Dekor
Az olajfák alatt: interjú a Napsütötte Toszkána írójával
A Napsütötte Toszkána nemcsak Frances Mayes leghíresebb könyvének címe, de az élete része is: itt születnek csodás történetei.

Stílusos otthonok
Nagyvilági hangulat: négy kozmopolita lakás
Különböző kultúrák találkozása, multikulti hangulat: ez jellemzi a kozmopolita otthonokat. Ha téged is vonz ez a lakberendezési irány, kukkants be a ...

Inspiráló helyiségek
Kertápolás mesterfokon EGO Power + akkumulátoros gépekkel
Az EGO Power + termékcsalád elhozza nekünk a benzines gépek erejét – benzin használata nélkül.

hirdetés


EZT IS Ajánljuk
Hírek
Kuponözön a SPAR-ban
Vásárolj legalább 5000 forintért 2024. április 25-től a SPAR és INTERSPAR üzletekben, és a kasszánál 300 forintos kedvezménykupont kapsz, amelyet a ...

Inspiráló helyiségek
Díszíts muskátlival: színpompás dekoráció húsvétra
Legyen szó akár a nappalink, akár az ünnepi asztal feldíszítéséről, a dekoráció a húsvéti szezon elengedhetetlen része. Ilyenkor feltűnnek a minden ...

Receptek
Tojáskrém füstölt sonkával és zöldkoszorúval
Amikor a negyvennapos böjtöt követően húst veszünk magunkhoz, vagyis húsvétkor biztosan kerül az asztalra sonka és tojás. 








Fizess elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.



otthon.hu © 2024 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás    Játékszabályzat

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek