hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés

Variációk konyhára: hat mesés enteriőrt mutatunk

A konyha a lakás egyik központi helyisége. Nagyon fontos, hogy úgy rendezzük be, hogy minden igényünknek megfeleljen: legyen megfelelően gépesítve, legyenek kéznél az eszközök és nem mellesleg legyen családias, barátságos hangulata. Nézzünk hozzá egy kis inspirációt!

Sötétkék és fehér kombinációja

A nappalival egy térbe szervezett konyha központi szerephez jut a család életében ebben a lakásban. A sötétkék bútorhoz a pult hófehér kvarcitból készült, ami könnyen tisztítható, sőt vágófelületként is használható.

konyha3.jpg

Letisztult stílus

Matt szürke és magasfényű fehér frontok adják ennek a konyhának az egyszerű, letisztult stílusát, ahol fogantyúk sem zavarják meg az összképet. A teljes közösségi tér egységes fapadlót kapott a nagyobb térélmény érdekében.

konyha2.jpg

Régi fiókok

Ebben a konyhában nincsenek felső szekrények. A tárolást inkább beépített szekrényekkel oldották meg a tulajdonosok a házban, hogy ne terheljék a szellős tereket. Található a konyhában viszont néhány, szatócsboltból származó öreg fiók és betonpult a vidékies hatás érdekében.

konyha4.jpg

Természetes hatás

A tulajdonos által vágyott fémkeretes konyhabútor helyett végül a sokkal természetesebb fából készültek el a szegélyek, ám ügyes festéssel a fémhatás sem marad el. A sarokmegoldás szintén egyedi: a legbelső elem kihúzható, így a bútoregyüttes konyhaszigetként is használható.

kek.jpg

Hangulatos sarok

Ki mondta, hogy a konyhapulton csak praktikus dolgok kaphatnak helyet? A tulajdonos néhány régi konyhai eszközzel és egyik saját fiatalkori rajzával különösen hangulatos sarkot alakított ki. Az étkezőasztal, valamint a társalgórész, és az ezeket megvilágító központi függesztékek helyét a mennyezetbe süllyesztett izgalmas fakazetták jelölik ki.

konyha1.jpg

Férfias elegancia

A tulajdonos divatos fekete konyhájában minden adott a sütés-főzéshez, az ugyancsak fekete munkafelület is kellően strapabíró. A csempeburkolatnak nem csupán a chevron mintázata izgalmas, de matt és fényes felületi megmunkálása is.

konyha5.jpg

Fotók: Jaksa Bálint, Vikman András, Jurassza Zsófia, F. Tóth Gábor
hirdetés

Legnépszerűbb témák
Stílusos otthonok
Cementgyárból luxusotthont varázsolt az építész
Egy építész fantáziát látott egy elhagyott cementgyár épületében és közel 4 évtized alatt luxusotthont varázsolt belőle.

Stílusos otthonok
7 csodaszép enteriőrfotó: el sem hinnéd, hogy ezek mind lakókocsik
Lakókocsik felújításával, otthonná alakításával foglalkozik Trina Sholin és férje.

Stílusos otthonok
Bájos eklektika: egy fast fashiont nélkülöző otthon
Első saját otthonát teremtette meg Vanda és Roland egy régi polgári lakás falai között: a látványosan átalakított terekkel és az egyedi, egyben ...

EZT IS Ajánljuk
Inspiráló helyiségek
Így lesz a régi utazóládából a lakás éke
Otthonunk egyik fókuszpontja lehet egy felújított régi utazó- vagy ruhás láda. A klasszikus darabot akár ülőalkalmatosságként is használhatjuk, de ...

Inspiráció
Húsvéti színjáték
A tojás energikus sárga-fehér színpárosa olyan életvidám, hogy a tavasz érkezését hirdető húsvét közeledtével minket is megihletett. ...

Megoldjuk
Praktikus megoldások térelválasztásra
Lehet a lakásunk aprócska vagy tágas, nem biztos, hogy minden helyiség úgy van elrendezve benne, ahogyan szeretnénk. Praktikus ötletekkel, ...
Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek