hirdetés
hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés
hirdetés

Ingatlanszakértők a változásért

Az Ingatlanpáholy elhivatott szakembereiként számtalan ingatlan adásvételében segédkeztünk az elmúlt évtizedek alatt. Ismerjük Budapestet és környékét, az ingatlan-tranzakciókhoz kapcsolódó legkedvezőbb stratégiákat. Nagyon fontos számunkra, hogy irányt mutassunk az ingatlanközvetítés megújulása felé, mindezt korrekt szakmai ismereteinkre, tapasztalatainkra, kutatómunkáinkra, fáradhatatlan fejlődési vágyunkra és elhivatottságunkra alapozva.

Alapító tagjaink vállalkozásunk megalapítása előtt már ismerték egymás munkásságát. Mivel azonos értékrendet képviseltek munkájuk során, így ügyfeleik minél magasabb minőségű kiszolgálása érdekében eldöntötték, hogy egy szervezettebb szakmai struktúrát valósítanak meg. Létrehoztak egy olyan irodai környezetet és csapatot, ahol széles körű szolgáltatással és magas színvonallal tudunk ügyfeleink rendelkezésére állni.

ingatlanpaholy1.jpg

A megbízható, erősödni képes ingatlanos vállalkozások fontos jellemzője, hogy a szakértők az ügyfeleik érdekeit helyezik mindennek elé, ügyeiket maximális odafigyeléssel, személyre szabott stratégia megalkotásával oldják meg. Az Ingatlanpáholy keretein belül mindent megteszünk azért, hogy etikusan, valódi hozzáértéssel és értékteremtéssel képviseljük a szakmát. Hiszünk benne, hogy idővel a Magyarországon berögzült sztereotípiák dominóit ledönthetjük. Mindezt olyan csapatban valósítjuk meg, ahol egymást motiválva, szakmai tapasztalatokat cserélve, háttérfolyamatokat biztosítva tudunk előre haladni, miközben az egyént is segítjük kibontakozni. A cég keretein belül működő közös marketingstartégián kívül az ingatlanszakértőknek megadjuk a maximális támogatást a saját brand és örök érvényű, elégedett ajánlói ügyfélkör létrehozásához az Ingatlanpáholy égisze alatt, szabad szárnyakat hagyva az egyéni preferenciáknak. 

A megvalósítás és fejlődés kulcsát a felkészültség, tervezés és létrehozás együttese adja. Ahogy az innovatív cégek sikerének is a kollektív tudat az alapja, így nálunk is a közös cél és út az, amit járnak a csapat tagjai, legyen ez bármilyen szintű, hiszen az ügyfelek is megérzik azt, milyen a hozzáállás és a gondolkodásmód.

Egy ingatlanszakértő, aki felismeri a szakma szépségét és jelentőségét, elsődlegesen már nem a pénzt látja a munkája hozadékának. A teremtett érték ellentételezése úgyis megérkezik. Az őszinte segítségnyújtás, felelősségvállalás, teljes mértékű ügyfél igény kielégítés, elégedettség, jó kapcsolatok, kellemes légkör ajánlásokat von maga után.

ingatlanpaholy2.jpg

A szolgáltatás minőségének tökéletesítése érdekében vannak olyan általános igazságok, tényezők, amelyek a végtelenségig fejleszthetőek, hiszen ahogy a piac, a technikai és szakmai lehetőségek is formálódnak, új szintre lépnek. Összetett szakmánk részterületeiről specifikus könyvek, tréningek, statisztikák, egyéb lehetőségek állnak rendelkezésünkre. Innovációra szomjasan igyekszünk a legújabb értékeket megteremteni, melyet tudjuk, csak egy igazán minőségi csapat képes létrehozni. Azonban az egyik legfontosabb alappillére a munkánknak az ügyféllel való összhang megtalálása. A mi felelősségünk, hogy pontosan felmérjük a szolgáltatással kapcsolatban elvárt igényeket, meghatározzuk az értékesítés lépéseinek összetettségét és kivitelezési módjait, valamint egyéni elvásároknak megfelelően tájékoztassuk megbízónkat az értékesítés során végbemenő fejleményekről és lehetőségekről.

ingatlanpaholy3.jpg

Nálunk nem számít, hogy kis vagy nagy értékű az ingatlan, értékesítési folyamataink minden esetben ugyanazt a szakmai színvonalat, ügyfélkezelést és ügyvitelt tükrözik.

Minden eszközt bevetve a legjobb eredmény eléréséig dolgozunk, hogy elégedetté tegyük az ügyfeleinket, legyenek eladók vagy vásárlók. Hatékony megoldást nyújtunk nekik minden, ingatlannal kapcsolatos területen, így az értékbecslésben, home stagingben, lakberendezésben, hitelügyintézésben, ügyvéd biztosításában, vagy akár a költözésben is segítünk. Ezáltal rendkívül sok időt, energiát és pénzt is megtakarítanak megbízóink. Elsőként mindig alaposan megismerjük az eladni kívánt ingatlant, az ügyfelek céljait és lehetőségeit, ezek alapján adunk számukra tanácsot. Előfordulnak olyan esetek, amikor kifejezetten azt javasoljuk, ne adják el az ingatlant. Az ügyfélközpontúság számunkra abban rejlik, hogy ténylegesen azt tartjuk szem előtt, amit a helyzet kíván, akár megbíznak minket, akár nem. Hosszú távon ez a hozzáállás az, ami mind ügyfél, mind szakértői oldalon megtérül.

A kollektív építkezés mellett vannak olyan építőelemei a munkánknak, amelyeket egyéni céljaink felállítása és elérése érdekében határozunk meg. Hiszünk abban, hogy közösen, egymást segítve és kiegészítve többre vagyunk hivatottak. Csapatunk tagjai is mindannyian más-más okból váltak ingatlanközvetítőkké. A közös építőkockák azonban összetartanak minket: az visz minket előre, hogy a hozzánk forduló emberek életének egyik legfontosabb kérdésében segítünk.

ingatlanpaholy4.jpg

Elhivatottságunkat tükrözi, hogy minden második ingatlant, melynek eladásával megkeresnek minket 1 hónapon belül értékesítünk, a potenciális vevőkör 100 % - át el tudjuk érni partnereinken és kollegáinkon keresztül. Éves szinten több milliárd forint értékben közvetítjük a legkülönbözőbb típusú ingatlanokat.

Legyen szó igazán speciális luxus ingatlan értékteremtéséről, friss házasok, bővülő családok otthon váltásáról, egyetemre járó diákok vagy a nyugdíjas évekre készülők ingatlan igényéről, mindenki személyre szabott segítséget kap tőlünk.

www.ingatlanpaholy.hu (x)



hirdetés
Legnépszerűbb témák
Stílusos otthonok
Béke és nyugalom stílusos környezetben: 5 mesés nyaraló a Balatonnál
Túlvagyunk a tavasz közepén, lassan ideje megtervezni az idei nyaralást! A szerencsésebbeket nyaraló várja a Balaton-partján, így elég csak oda ...

Dekor
Kedvenceink kedvencei: Szabados Ágival beszélgettünk
Szabados Ágit korábban hírműsorvezetőként, ma az olvasás nagyköveteként ismerhetjük, aki minden otthonba olvasókuckót álmodik.

Inspiráló helyiségek
Valódi vadregény: egy magával ragadó rábaközi kert
Már-már bukolikus hangulat uralkodik Zoltán rábaközi kertjében, amely lágy ívekben kanyargó ösvényekkel, ligettel, tóval és a nyugalom ajándékával ...

hirdetés


EZT IS Ajánljuk
Hírek
Hat fővárosi kerületben szöktek millió fölé a négyzetméterárak
A budapesti kerületekben a 2022-es négyzetméterárakhoz képest átlagosan 10%-os drágulást mutatnak az adatok, mérsékelt csökkenés, stagnálás mindössze ...

Hírek
Egyre több az életvitelszerűen nem lakott ingatlan
Nőtt az életvitelszerűen nem lakott ingatlanok száma Budapesten és vidéken egyaránt; az Otthon Centrum (OC) összesítése szerint a városi ...

Praktikus ötletek
Jobban megéri lakást vásárolni mint bérelni
Saját lakás vagy albérlet? Melyik éri meg jobban? Míg az első esetben általában a bankhitel törlesztése, a másodikban a bérleti díj apasztja a ...








Fizess elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.



otthon.hu © 2024 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás    Játékszabályzat

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek