hirdetés
hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés
hirdetés

Új lakások már akár használt lakás árában

A modern városi élet kényelme és a minőségi otthonteremtés összehangolt elegyét kínálja az AVICO Group két új beruházása. Az Univery és az Uptown társasházakban most olyan akciós ajánlatokkal találkozhat, amelyek a jelenlegi ingatlanpiaci környezetben kivételes lehetőségeket rejtenek.

Az AVICO Group hírnevét a minőségi építészet, a műszaki tartalom kifogástalansága és a körültekintő tervezés alapozta meg. Az ingatlanfejlesztő 11 már átadott, és 3 folyamatban lévő beruházása jelenti a garanciát a megbízhatóságra és a minőségre. A lakások BB energia besorolással és megújuló energiaforrással épülnek, így kifejezetten alacsony rezsivel működnek.

Uptown, a családosok választása

IMG_7246a-1200px.jpg
 
A Rákos patak közelében, zöld környezetben található Uptown beruházás immáron a második ütemnél tart. A kifejezetten kisgyermekes családok számára tervezett épületegyüttesben azonnal költözhető 3 szobás lakások is elérhetőek. Az átadás alatt álló második ütemben pedig Budapesten ritkaságszámba menő, 4 szobás lakások is vannak. 

A lakásoktól sétatávolságra lévő patak parti sétaút és a közelben található sportlétesítmények csak az egyik ok, amiért a fiatal családok szívesen választják az Uptown lakóparkot. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy bizonyos lakásokhoz most ajándék parkoló és tároló is jár. A lakásokra jelenleg még igénybe vehető a CSOK is, ez a lehetőség azonban év végével megszűnik. 

UNIVERY, a diáksziget

Univery-Danko_CAM_01-1200px.jpg
 
A város mértani közepén, a nagy egyetemek szomszédságában található társasházban kifejezetten a fiatalok igényeinek megfelelő lakások épülnek. Sétatávolságra elérhető a Semmelweis Egyetem (SOTE), Óbudai Egyetem, Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem. De az sem jelent gondot, ha éjszaka a belvárosi bulihelyszínekről kell hazajutni, hiszen az éjjel-nappal közlekedő 4-es és 6-os villamos is 10 perc alatt elérhető.

A rehabilitált környéken hihetetlen ütemben fejlődik a közösségi élet. Az elmúlt néhány évben a Rákóczi tér lett a fiatal értelmiség találkozó helye. Innen a nemrégiben felújított és sétáló utcává minősített Déri Miksa utcán néhány perc alatt hazasétálhatunk. De könnyedén elérhető a belváros egyik legnagyobb zöldfelülete, az Orczy kert is.

Az akciós lakások rendkívüli ár-érték arányt kínálnak. Az 1,1 M Ft/nm ár olyan befektetési lehetőséget teremt, ami ritkán adódik. A 20-80%-os fizetési ütemezéssel, valamint a jelenleg ajándék gépesített konyhával együtt reális alternatívának látszik a nehezen elérhető kollégium férőhelyek és az elszállt albérlet árak helyett egy kis lakásba való befektetésen gondolkodni. 

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, amit az AVICO Group kínál! Ismerje meg a Univery és az Uptown társasházakat, és találja meg álmai otthonát egyedi, kedvező ár-érték arány mellett. Az AVICO Group várja Önt, hogy együtt alakíthassák ki az otthonát. (x)



hirdetés
Legnépszerűbb témák
Stílusos otthonok
Béke és nyugalom stílusos környezetben: 5 mesés nyaraló a Balatonnál
Túlvagyunk a tavasz közepén, lassan ideje megtervezni az idei nyaralást! A szerencsésebbeket nyaraló várja a Balaton-partján, így elég csak oda ...

Dekor
Kedvenceink kedvencei: Szabados Ágival beszélgettünk
Szabados Ágit korábban hírműsorvezetőként, ma az olvasás nagyköveteként ismerhetjük, aki minden otthonba olvasókuckót álmodik.

Inspiráló helyiségek
Valódi vadregény: egy magával ragadó rábaközi kert
Már-már bukolikus hangulat uralkodik Zoltán rábaközi kertjében, amely lágy ívekben kanyargó ösvényekkel, ligettel, tóval és a nyugalom ajándékával ...

hirdetés


EZT IS Ajánljuk
Megoldjuk
Kisokos az újlakásvásárláshoz
Az újlakások piaca példátlan sebességen pörög, a növekvő kereslet azonban az árak emelkedését is eredményezi, és ezzel együtt növekedik annak is a ...

Hírek
Egekbe szöktek a fővárosi újépítésű lakások árai
2022 negyedik negyedévében a bizonytalan gazdasági helyzet, a megállíthatatlanul felfelé törő infláció és az emelkedő kamatkörnyezet egyre nehezebb ...

Hírek
Ekkor kezdődhet meg újra az ingatlanárak emelkedése
Bizonyos szegmensekben még árcsökkenés várható az elkövetkező hónapokban az ingatlanpiacon, de nyártól egy szép lassú emelkedésnek lehetünk majd ...








Fizess elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.



otthon.hu © 2024 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás    Játékszabályzat

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek