Viszlát, kellemetlen szagok!
Nagyon szeretjük a főzés során keletkező kellemes illatot, azt azonban már kevésbé, ha ez túl sokáig bent marad a helyiségben és esetleg beszivárog a többi szobába is. Egy egyszerű trükkel szerencsére könnyen megszabadulhatunk ettől a problémától.
A Nosalty azt írja, ehhez csupán egy-két deci ecetre lesz szükségünk. Főzés közben öntsünk ki belőle egy tálkába és tegyük közel a tűzhelyhez. Az ecetsav képes semlegesíteni a lúgos szagokat, így szellőztetnünk sem kell ahhoz, hogy kiűzzük a helyiségből azokat.
Az ecetet akár fel is hígíthatjuk, és egy szórófejes flakon segítségével fújhatunk belőle a levegőbe is. Vagy csak forraljuk fel – így is hatásos.
Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.
otthon.hu © 2024 – minden jog fenntartva
Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás Játékszabályzat